Això ja no va a missa

Comparteix:

L'Això ja no va a missa és el programa amb més humor de Ràdio Nacional. Cada setmana parlem de temes d’actualitat, amb el Josep Maria Cucalón, de curiositats de casa i de fora amb el Toni González, de Ransol, i de jazz a l'espai "And-Jazz" amb el Josep Maria Ubach. Continuem fent teatre amb el Xavi Fernández i estrenem un nou L'Esport K Fort! amb Jaume Tomàs. I els divendres, " De Ripoll, ni lloc ni poll! ", en companyia d'en Miqui Ripoll. A més a més, presentem quatre espais nous els dimarts amb música, actualitat de la nit andorrana, curiositats del rock i història dels radioaficionats. Cada dia, en el tram final del programa, torna el gran Pep Ramos , el nostre cuiner de capçalera en l'epai "Qui té la paella pel mànec fa anar l’oli on vol". 

Suem la sotana cada dia de dilluns a divendres a les 12h.

Correu electrònic: aixonovaamissa@rtva.ad      Tfn: (+376) 873777

Direcció i presentació: Òscar Royo      


Això ja no va a missa 12-06-14

  • Aixo ja no va a missa. 12-06-2014

    Avui obrim la missa amb J.K.Rowling, l'autora de Harry Potter ha donat un milió de lliures a la campanya contra la independència d'Escòcia, ens mirem les estrenes de cinema per demà, ens visita el Joan López per parlar de la cara fosca del Mundial del Brasil, escoltem el darrer treball de Tom Petty, noticies curioses, el Zanchetta ens proposa una altra recepta, risotto de pollastre amb carreroles, i el Xavi ens recorda el film "Benvingut Mr.Marshall".

  • L'esport que fort. 12-06-2014

    El nostre company de la redacció d'esports ens visita amb aquelles coses que normalment ens passen per alt. Avui comença el Mundial del Brasil i no tot són flors i violes, molta gent, especialment la més pobra, la que més pateix no ha estat tractada amb el més mínim respecte.

  • La caldereta del Zanchetta. 12-06-2014

    El Christian ens prepara un risotto de pollastre amb carreroles. INGREDIENTS: Arròs bomba, cuixes de pollastre, carreroles fresques i seques, ceba, brou de pollastre, vi blanc, espèrrecs verds, all, julivert, mantega i parmesà ratllat.