Això ja no va a missa

Comparteix:

L'Això ja no va a missa és el programa amb més humor de Ràdio Nacional. Cada setmana parlem de temes d’actualitat, amb el Josep Maria Cucalón, de curiositats de casa i de fora amb el Toni González, de Ransol, i de jazz a l'espai "And-Jazz" amb el Josep Maria Ubach. Continuem fent teatre amb el Xavi Fernández i estrenem un nou L'Esport K Fort! amb Jaume Tomàs. I els divendres, " De Ripoll, ni lloc ni poll! ", en companyia d'en Miqui Ripoll. A més a més, presentem quatre espais nous els dimarts amb música, actualitat de la nit andorrana, curiositats del rock i història dels radioaficionats. Cada dia, en el tram final del programa, torna el gran Pep Ramos , el nostre cuiner de capçalera en l'epai "Qui té la paella pel mànec fa anar l’oli on vol". 

Suem la sotana cada dia de dilluns a divendres a les 12h.

Correu electrònic: aixonovaamissa@rtva.ad      Tfn: (+376) 873777

Direcció i presentació: Òscar Royo      


Aixo ja no va a missa 13-11-2014

.

  • Això ja no va a missa 13-11-2014

    Avui obrim la missa amb la cantarella d'en Xavier dedicada a Sheena Easton. En el circ parlem de perruques intel.ligents i en el tocats i sonats ens mirem la cartellera de cara a demà. Ens visita joan López per parlar de curiositats esportives i el Sisquet de Cal Sinquede amb la tradició de la matança del porc. En el tram final destapem la tapa a Can Manel i la Meri ens porta el més nou de Sister Cristina.

  • L'esport que fort 13-11-2014

    El Joan López ens parla dels All Blacks en l'espai L'esport K fort. Un equip que comença la seva trajectòria el 1903 i fins avui i amb una pregunta:El All Blacks podrien ser el millor equip de la història de l'esport??

  • La gramola del Sisquet 13-11-2014

    El Sisquet de Cal Sinqueda passa pel programa per parlar de la matança del porc. Com era la tradició, com ha canviat i fins hi tot que ens impedeix avui per avui recuperar-la.

  • Destapa la tapa 13-11-2014

    Tanquem el programa destapant la tapa a Can Manel. La proposta de la jornada del Carles Flinch, bunyols de bacallà.