Comparteix:
L'Això ja no va a missa és el programa amb més humor de Ràdio Nacional. Cada setmana parlem de temes d’actualitat, amb el Josep Maria Cucalón, de curiositats de casa i de fora amb el Toni González, de Ransol, i de jazz a l'espai "And-Jazz" amb el Josep Maria Ubach. Continuem fent teatre amb el Xavi Fernández i estrenem un nou L'Esport K Fort! amb Jaume Tomàs. I els divendres, " De Ripoll, ni lloc ni poll! ", en companyia d'en Miqui Ripoll. A més a més, presentem quatre espais nous els dimarts amb música, actualitat de la nit andorrana, curiositats del rock i història dels radioaficionats. Cada dia, en el tram final del programa, torna el gran Pep Ramos , el nostre cuiner de capçalera en l'epai "Qui té la paella pel mànec fa anar l’oli on vol".
Suem la sotana cada dia de dilluns a divendres a les 12h.
Correu electrònic: aixonovaamissa@rtva.ad Tfn: (+376) 873777
Direcció i presentació: Òscar Royo
Avui obrim la missa amb gent que menja coses curioses (que ningú no s'espanti eh??), en el tema del dia, parlant dels dibuixants que van marxar d'"El Jueves" que ataquen de nou en versió digital a partir de demà, ens visita el Toni González per parlar de plantes, escoltem el més nou de David Guetta, el Christian ens presenta una nova recepta i el Xavi assegura que "Amarte es total".
Amb el Toni González fem una passejadeta per la muntanya per mirar les plantes d'aquesta època de l'any. A unes els hi trobarem utilitats medicianals, a d'altres gastronòmiques...un espai interessant i de casa.
El Christian en prepara un magret d'ànec lacat. INGREDIENTS: Magret d'ànec, mel, vinagre balsàmic, sarpoll, brou de carn, albercocs, salsa soja, mantega, sal, pebre i sucre.