Això ja no va a missa

Comparteix:

L'Això ja no va a missa és el programa amb més humor de Ràdio Nacional. Cada setmana parlem de temes d’actualitat, amb el Josep Maria Cucalón, de curiositats de casa i de fora amb el Toni González, de Ransol, i de jazz a l'espai "And-Jazz" amb el Josep Maria Ubach. Continuem fent teatre amb el Xavi Fernández i estrenem un nou L'Esport K Fort! amb Jaume Tomàs. I els divendres, " De Ripoll, ni lloc ni poll! ", en companyia d'en Miqui Ripoll. A més a més, presentem quatre espais nous els dimarts amb música, actualitat de la nit andorrana, curiositats del rock i història dels radioaficionats. Cada dia, en el tram final del programa, torna el gran Pep Ramos , el nostre cuiner de capçalera en l'epai "Qui té la paella pel mànec fa anar l’oli on vol". 

Suem la sotana cada dia de dilluns a divendres a les 12h.

Correu electrònic: aixonovaamissa@rtva.ad      Tfn: (+376) 873777

Direcció i presentació: Òscar Royo      


Això ja no va a missa 23-06-14

  • Aixo ja no va a missa. 23-06-2014

    Avui obrim la missa parlant de l'estat anímic dels porcs que pot marcar la qualitat de la seva carn, en el tema del dia anem cap a la Pride Barcelona 2014, ens visita el Joan Pieras per darrera vegada aquesta temporada per parlar de Quino i de Mafalda, escoltem el més nou de Tiësto, noticies curioses, el Zanchetta ens prepara un pastís i el Xavi fa parella amb Olivia Newton-John.

  • Pieras en almivar. 23-06-2014

    El Joan Pieras ens parla avui de Joaquiín Salvador Lavado Tejón, més conegut com a Quino, el creador de Mafalda !964-1973) que fa 50 anys i que la setmana passada va rebre el Premi Príncep d'Astúries de comunicació per la seva trajectòria.

  • La caldereta del Zanchetta. 23-06-2014

    El Christian ens prepara avui un pastís de salmó. INGREDIENTS: Salmó fresc, llobarro, llimona, llima, cebollí, serfull, julivert, culliandre, ostres, oli, sal d'algues i pebre vermell picant.