Això ja no va a missa

Comparteix:

L'Això ja no va a missa és el programa amb més humor de Ràdio Nacional. Cada setmana parlem de temes d’actualitat, amb el Josep Maria Cucalón, de curiositats de casa i de fora amb el Toni González, de Ransol, i de jazz a l'espai "And-Jazz" amb el Josep Maria Ubach. Continuem fent teatre amb el Xavi Fernández i estrenem un nou L'Esport K Fort! amb Jaume Tomàs. I els divendres, " De Ripoll, ni lloc ni poll! ", en companyia d'en Miqui Ripoll. A més a més, presentem quatre espais nous els dimarts amb música, actualitat de la nit andorrana, curiositats del rock i història dels radioaficionats. Cada dia, en el tram final del programa, torna el gran Pep Ramos , el nostre cuiner de capçalera en l'epai "Qui té la paella pel mànec fa anar l’oli on vol". 

Suem la sotana cada dia de dilluns a divendres a les 12h.

Correu electrònic: aixonovaamissa@rtva.ad      Tfn: (+376) 873777

Direcció i presentació: Òscar Royo      


Això ja no va a missa 24-06-14

Avui obrim la missa parlant del capità calamitat 8Ha naufragat 15 vegades), en el tema del dia el protagonista és Sylvester Stallone que farà Rambo V, el Toni González ens porta de festa per la muntanya, escoltem el més nou de Slash, noticies curioses, el Christian ens prepara una tarta i el Xavie és el nou fitxatge dels Bee Gees.

  • Aixo ja no va a missa. 24-06-2014

    Avui obrim la missa amb el capità calamitat (ha naufragat 15 vegades), en el tema del dia parlem de Sylvester Stallone que farà el cinquè lliurament de Rambo, el Toni Gonzálex ens porta a passeig per la muntany en el darrer capítol de l'Andorra bonica, escoltem el més nou de Slash, noticies curioses, el Christian ens prepara una nova recepta i el Xavi fitxa perls Bee Gees.

  • Andorra bonica. 24-06-2014

    El Toni González avui escombra cap a casa i ens parla d'una sortida per la muntanya que fa 30 anys que repeteix. La veritat, un tema força curiós.

  • La caldereta del Zanchetta. 24-06-2014

    El Christian ens prepara un pastís de pastanaga amb comí. INGREDIENTS: Pastanaga tendra amb fulla, ceba, ou, pasta fullada, mantega, comí en pols, sucre, brou de pollastre, sal i oli d'oliva.