Això ja no va a missa

Comparteix:

L'Això ja no va a missa és el programa amb més humor de Ràdio Nacional. Cada setmana parlem de temes d’actualitat, amb el Josep Maria Cucalón, de curiositats de casa i de fora amb el Toni González, de Ransol, i de jazz a l'espai "And-Jazz" amb el Josep Maria Ubach. Continuem fent teatre amb el Xavi Fernández i estrenem un nou L'Esport K Fort! amb Jaume Tomàs. I els divendres, " De Ripoll, ni lloc ni poll! ", en companyia d'en Miqui Ripoll. A més a més, presentem quatre espais nous els dimarts amb música, actualitat de la nit andorrana, curiositats del rock i història dels radioaficionats. Cada dia, en el tram final del programa, torna el gran Pep Ramos , el nostre cuiner de capçalera en l'epai "Qui té la paella pel mànec fa anar l’oli on vol". 

Suem la sotana cada dia de dilluns a divendres a les 12h.

Correu electrònic: aixonovaamissa@rtva.ad      Tfn: (+376) 873777

Direcció i presentació: Òscar Royo      


Això ja no va a missa 26-06-14

  • Aixo ja no va a missa. 26-06-2014

    Avui obrim la missa amb el tricorni del tient coronel Antoni Tejero (el del cop d'estat a espany l'any 81) que serà subhastat a l'octubre, en el tema del dia ens mirem les estrenes del cinema de cara a demà, ens visita el Joan López per parlar d'esports (concretament de bàsquet), escoltem el més nou de Jason Mraz (surt 15 de juliol), noticies curioses, el Christian ens prepara un espectacular llom de xai i el Xavi comparteix escenari amb Laura Branigan.

  • L'esport que fort. 26-06-2014

    Avui el Joan López ens parla  i tembè ens mirem l'agenda.els nens triquis (juguen a bàsquet descalços) i aquests dies aterren a Barcelona per donar a conèixer la realitat indígena del sud mexicà.

  • La caldereta del Zanchetta. 26-06-2014

    El Christian ens prepara un llom de xai amb crosta de serpoll i crema de carreroles i patates. INGREDIENTS: Llom de xai, pa ratllat, pa de motlle, serpoll fresc, formatge ratllat, all, julivert, oli, flor de sal sal, pebre, ou. PER LA CREMA: Carreroles, patates, brou de carn, carreroles seques, mantega i all.