Això ja no va a missa

Comparteix:

L'Això ja no va a missa és el programa amb més humor de Ràdio Nacional. Cada setmana parlem de temes d’actualitat, amb el Josep Maria Cucalón, de curiositats de casa i de fora amb el Toni González, de Ransol, i de jazz a l'espai "And-Jazz" amb el Josep Maria Ubach. Continuem fent teatre amb el Xavi Fernández i estrenem un nou L'Esport K Fort! amb Jaume Tomàs. I els divendres, " De Ripoll, ni lloc ni poll! ", en companyia d'en Miqui Ripoll. A més a més, presentem quatre espais nous els dimarts amb música, actualitat de la nit andorrana, curiositats del rock i història dels radioaficionats. Cada dia, en el tram final del programa, torna el gran Pep Ramos , el nostre cuiner de capçalera en l'epai "Qui té la paella pel mànec fa anar l’oli on vol". 

Suem la sotana cada dia de dilluns a divendres a les 12h.

Correu electrònic: aixonovaamissa@rtva.ad      Tfn: (+376) 873777

Direcció i presentació: Òscar Royo      


Això ja no va a missa 27-06-14

  • Aixo ja no va a missa. 27-06-2014

    Avui darrera missa de la temporada, obrim parlant d'excessos que al final passen factura, en el tema del dia parlem de la posada a la venda de la loteria catalana de la Grossa de Cap d'Any, ens visita el Miki Ripoll per relacionar temes musicals amb les vacances, el Christian ens prepara una nova recepta (dolça) i el Xavi s'apunta a la tuna "novaunio".

  • Miki-dat amb la teva matricula. 27-06-2014

    El Miki tanca la temporada molt marcat ja pel tema estiu, vacances i relax. Ens relaciona el tema com sempre amb temes musical mítics. Avui convidem des de Mungo Jerry a Alice Cooper.

  • La caldereta del Zanchetta. 27-06-2014

    El Christian tanca la temporada amb un menjar blanc de cireres rostides i sorbet de llimona. INGREDIENTS: Llet, ametlles, crema d'ametlles ecològic, nata líquida, crumble (sucre, mantega, farina, sal i ametlla en pols), cireres picota, licor de cireres, sucre, mantega i sorbet de iogurt.