Això ja no va a missa

Comparteix:

L'Això ja no va a missa és el programa amb més humor de Ràdio Nacional. Cada setmana parlem de temes d’actualitat, amb el Josep Maria Cucalón, de curiositats de casa i de fora amb el Toni González, de Ransol, i de jazz a l'espai "And-Jazz" amb el Josep Maria Ubach. Continuem fent teatre amb el Xavi Fernández i estrenem un nou L'Esport K Fort! amb Jaume Tomàs. I els divendres, " De Ripoll, ni lloc ni poll! ", en companyia d'en Miqui Ripoll. A més a més, presentem quatre espais nous els dimarts amb música, actualitat de la nit andorrana, curiositats del rock i història dels radioaficionats. Cada dia, en el tram final del programa, torna el gran Pep Ramos , el nostre cuiner de capçalera en l'epai "Qui té la paella pel mànec fa anar l’oli on vol". 

Suem la sotana cada dia de dilluns a divendres a les 12h.

Correu electrònic: aixonovaamissa@rtva.ad      Tfn: (+376) 873777

Direcció i presentació: Òscar Royo      


Això ja no va a missa 29-12-2014

  • Això ja no va a missa 29-12-2014

    Avui obrim la missa amb la cantarella d'en Xavier dedicada al gran Perales. En el circ ens mirem unes al.lucinants xifres de la màfia italiana. En el tocats i sonats parlem del film "The interview" i de la mort del cantant infantil Oriol Canals en un accident a indonèsia. Ens visiten Joan Pieras per parlar de còmics i el Lusimi Pérez per fer-ho de meteorologia. En el tram final destapem la tapa a can Manel i la Meri ens proposa un 3,2,1 d'avui i fins a dimecres de les cançons més escoltades d'aquest 2014.

  • Pieras en almívar 29-12-2014

    El Joan Pieras ens parla de "Ricochet", un personatge creat per Tibet i Duchâteu. Un clàssic que va sortir de la revista Tintin que tè 75 albums traduits a 15 idiomes i dels que n'han venut 10 milions.

  • Bones peres 29-12-2014

    El Luismi ens parla avui di diverses maneres casolanes per saber quin temps farà l'any vinent entre altres el famós calendari de la ceba.

  • Destapa la tapa 29-12-2014

    Destapem la tapa a Can Manel. El Carles no fa malbé res d'aquí que si us ha sobrat bacallà de les festes avui el reaprofitem.