Comparteix:
Cada tarda fem una ullada a tot allò que ens aporta i que ens fa passar una bona estona, ens plantegem l’actualitat des de la informació, per ser més crítics, però també més solidaris i responsables. Estem pendents del que és tendència en música, en moda i en gastronomia; recuperem els clàssics de la literatura i descobrim les novetats cinematogràfiques. Naveguem a la recerca de noves propostes a través de l’univers online, des del nostre lloc web.
A Cara o Creu comptem amb la col·laboració de diferents veus del teixit social del nostre entorn que ens aporten el punt de vista del que ells viuen i sobretot comptem amb la pluralitat de tots els que ens seguiu.
Som el David Carmona, la Viviana Besolí, la Meri Picart i la Lourdes Prat, de dilluns a divendres entre les tres i les sis, passem la tarda amb tu. Escolta'ns, mira'ns, consulta'ns... Cara o Creu
https://www.facebook.com/Caraocreu https://twitter.com/Cara_o_creu
Cuiners andorrans amb "Gout de France", el Carles Flinch i el Ramón Sasplugues son dos dels cuines que s'han adherit a la inciativa frnacesa de portar la seva cuina arreu del món. Ens parlen de cuina, de gastronomia i de cultura i també d'aspiracions individuals i col·lectives del sector. Connectem amb Barcelona, amb el periodista Carles Savalls per comentar l'actualitat. L'efecte Streissand: un fenomen típic de l'era d'Internet, com el dels rumors virals, es produeix quan algú o una institució intenta silenciar alguna informació i aconsegueix l'efecte contrari: circula molt més que si no hagués rebut aquesta publicitat involuntària, el tema que ens proposa el Fernando Blanco.El treball és actualment un dels aspectes que més ens preocupen, sabem que és important per a la nostra felicitat exercir una tasca en la qual ens sentim útils, amb la Núria Prenafeta parlem de la felicitat laboral. Novetats discogràfiques amb la Meri Picart. Un Músic autodidacta: Migue Guerra és un baixista de funky pur, demà porta la base rítmica al Jazz Hivern.
El treball és actualment un dels aspectes que més ens preocupen, sabem que és important per a la nostra felicitat exercir una tasca en la qual ens sentim útils
el Carles Flinch i el Ramón Sasplugues son dos dels cuines que s'han adherit a la inciativa frnacesa de portar la seva cuina arreu del món. Ens parlen de cuina, de gastronomia i de cultura i també d'aspiracions individuals i col·lectives del sector
un fenomen típic de l'era d'Internet, com el dels rumors virals, es produeix quan algú o una institució intenta silenciar alguna informació i aconsegueix l'efecte contrari: circula molt més que si no hagués rebut aquesta publicitat involuntària, el tema que ens proposa el Fernando Blanco.
Un Músic autodidacta: Migue Guerra és un baixista de funky pur, demà porta la base rítmica al Jazz Hivern.
Fet a Andorra; la cervesa Dama Blanca. Programació d' estiu i coca de Sant Pere