Comparteix:
Cada tarda fem una ullada a tot allò que ens aporta i que ens fa passar una bona estona, ens plantegem l’actualitat des de la informació, per ser més crítics, però també més solidaris i responsables. Estem pendents del que és tendència en música, en moda i en gastronomia; recuperem els clàssics de la literatura i descobrim les novetats cinematogràfiques. Naveguem a la recerca de noves propostes a través de l’univers online, des del nostre lloc web.
A Cara o Creu comptem amb la col·laboració de diferents veus del teixit social del nostre entorn que ens aporten el punt de vista del que ells viuen i sobretot comptem amb la pluralitat de tots els que ens seguiu.
Som el David Carmona, la Viviana Besolí, la Meri Picart i la Lourdes Prat, de dilluns a divendres entre les tres i les sis, passem la tarda amb tu. Escolta'ns, mira'ns, consulta'ns... Cara o Creu
https://www.facebook.com/Caraocreu https://twitter.com/Cara_o_creu
Els consells, les receptes, i el bloc gastronòmic més divertit de la ràdio, amb Josu Adánez
Avui parlem de "la marca personal": És fonamental conèixer-se un mateix i inverteixis en tu per arribar a convertir-te en la millor de les teves versions. Coneguis els teus aspectes diferenciadors que et fan singular, reforcis la teva marca personal i et converteixis en l'opció preferent.
Que la teva marca sigui el reflex de la teva veritable identitat, de les teves competències i dels teus projectes, i que t'ajudi a diferenciar-i posicionar
La "Inspectora Gatget" Ruth Gumbau, ens apropa novetats tecnològiques molt útils.
A gordonauta.com les receptes de primavera no son precisament lleugeres: waffleburguer i ultranachos, el Josu Adànez va a tope
Suede o la revolució del so als 90, el grup paradigmatic del britpop avui amb l'Oriol Vilella al seu blog Els meus discos
El blog de la setmana avui ens porta moda, les tendències per la primavera estiu amb la Marta Barnils
La blogaire de la setmana és la Rut Gumbau que avui ens porta rellotges i polseres intel·ligents, els nous emojis i un projector de Led que te molt bona pinta.
Totes les coses que aprenem a través del blog l'Institut de la Creativitat del Marc Pons
Una patata al forn que es converteix en una racllette i una amanida amb fonoll amb vieira a la planxa, el mandolino és converteix amb gordonauta, però nosaltres l'estimem igual
La blogaire Marta Barnils fa un pas més i avui ens presenta el seu web
Fet a Andorra; la cervesa Dama Blanca. Programació d' estiu i coca de Sant Pere