Cara o Creu

Comparteix:

Cada tarda fem una ullada a tot allò que ens aporta i que ens fa passar una bona estona, ens plantegem l’actualitat des de la informació, per ser més crítics, però també més solidaris i responsables. Estem pendents del que és tendència en música, en moda i en gastronomia; recuperem els clàssics de la literatura i descobrim les novetats cinematogràfiques. Naveguem a la recerca de noves propostes a través de l’univers online, des del nostre lloc web.

A Cara o Creu comptem amb la col·laboració de diferents veus del teixit social del nostre entorn que ens aporten el punt de vista del que ells viuen i sobretot comptem amb la pluralitat de tots els que ens seguiu.

Som el David Carmona, la Viviana Besolí, la Meri Picart i la Lourdes Prat, de dilluns a divendres entre les tres i les sis, passem la tarda amb tu. Escolta'ns, mira'ns, consulta'ns... Cara o Creu 

https://www.facebook.com/Caraocreu           https://twitter.com/Cara_o_creu


Cara o Creu, dilluns 3 de febrer de 2014

Parlem del que preocupa als lleidatans amb el Josep Ramon Ribé, com cada dilluns, en la visita de cafè. El Sergi Vallés ens porta la crònica dels Premis de Cinema Català, els Gaudí, plens d'annècdotes i de polèmiques. l'Eva Arasa ens parla de la Metamorfosis de Kafka i de Big Fish de Tim Burton, perque de vegades hi ha més realitat en un relat de ficció que en un assaig sobre la veritat. Les jornades de cuina Lo Mandongo d'Ordino i La Massana, tenen menús a punt per degustar, en parlem amb el Josep Maria Troguet de La Borda Raubert, que ens explica la seva proposta i sortegem un menú, per a dues persones a través de les xarxes. El Rosell ens porta la seva reflexió periosdística sobre el periodisme, a La Contra, com cada dilluns. Amb la Pili Borra a "Corpore Sano" parlem de menjar calent a l'hivern, que no es tant evident... i acabem la tarda amb la Georgina Sala i les seves subtil·leses, avui entrenant la creativitat. 

Facebook

Twitter