Comparteix:
Cada tarda fem una ullada a tot allò que ens aporta i que ens fa passar una bona estona, ens plantegem l’actualitat des de la informació, per ser més crítics, però també més solidaris i responsables. Estem pendents del que és tendència en música, en moda i en gastronomia; recuperem els clàssics de la literatura i descobrim les novetats cinematogràfiques. Naveguem a la recerca de noves propostes a través de l’univers online, des del nostre lloc web.
A Cara o Creu comptem amb la col·laboració de diferents veus del teixit social del nostre entorn que ens aporten el punt de vista del que ells viuen i sobretot comptem amb la pluralitat de tots els que ens seguiu.
Som el David Carmona, la Viviana Besolí, la Meri Picart i la Lourdes Prat, de dilluns a divendres entre les tres i les sis, passem la tarda amb tu. Escolta'ns, mira'ns, consulta'ns... Cara o Creu
https://www.facebook.com/Caraocreu https://twitter.com/Cara_o_creu
El proper dijous el Centre d'Art d'Escaldes Engordany acull una antologia de l'obra més destacada de l'artista andorrà Sergi Mas, avui farem una xerrada amb el polifàcetic autor. Connectem amb La Seu d'Urgell i parlem d'actualitat amb en Marcel·lí Pasqual. Ceres alimentàries, mites i realitats, avui a l'espai de gastronomia del Rubén Sànchez. El nostre perfil laboral a les xarxes, els bons usos per la nostra imatge professional amb la Mariona Buxó. Estofallo i Costella amb èxit, la caiguda en picat i la resurreció del nostre cuiner/blogaire mandolino: Josu Adànez. Geena Rowland, més enllà de la superfície, amb la Teresa Prats.
Ceres alimentàries, mites i realitats, avui a l'espai de gastronomia del Rubén Sànchez
els bons usos per la nostra imatge professional amb la Mariona Buxó
El proper dijous el Centre d'Art d'Escaldes Engordany acull una antologia de l'obra més destacada de l'artista andorrà Sergi Mas, avui farem una xerrada amb el polifàcetic autor.
Estofallo i Costella amb èxit, la caiguda en picat i la resurreció del nostre cuiner/blogaire mandolino: Josu Adànez
Geena Rowland, més enllà de la superfície, amb la Teresa Prats.
Fet a Andorra; la cervesa Dama Blanca. Programació d' estiu i coca de Sant Pere