La Companyia

Comparteix:

A "La Companyia" volem que la gent s’ho passi bé. Cerquem que tothom estigui informat, entretingut i distés. Per tot plegat comptarem amb la participació d’un munt de col·laboradors que són veritablement els que fan possible el programa. En les hores d'emissió per Andorra Televisió donem importància a l’esport i la cultura. Al llarg de la setmana a Ràdio Nacional, un munt de temàtiques ben diferents per donar cabuda a tot el que et pot interessar.

De dilluns a divendres de 15 a 16h RNA
De dilluns a dimecres de 14.15 a 15h ATV

Operadors de so: Oriol Piera, Martí Oliveras, Toni Escur i Ricard Porcuna.


La Companyia 9 d'abril de 2025

  • La Companyia TV 9 d’abril de 2025 1ªPart

    Ens visita Aurora Baena responsable d'espais museístics del CAEE per celebrar els 20 anys d'art i cultura que ens ha ofert. El museu escaldenc obre per primera vegada el fons d’art i l’aniversari arriba amb una exposició especial, rememora els moments més destacats d'aquests dos decennis de vida. L’exposició es podrà veure fins al 30 de maig. Peces de més de 30 artistes nacionals i internacionals que han exposat al llarg de la seva història. Per tancar la primera part del programa l’Eva Clausó i en Pere Besolí han sortit al carrer per commemorar el Dia Internacional del Petó!

  • La Companyia TV 9 d’abril de 2025 2ªPart

    Robert Ruescas director de Cinemes Illa Carlemany ens porta, explica i ens fa visionar el tràiler de les estrenes que arriben aquesta setmana al país. Les novetats venen encapçalades per ‘Amateur’, ‘La cita’ i ‘Un funeral de locos’. La pel·lícula clàssica que recordem és ‘El verdugo’ de 1963 dirigida per Luis García Berlanga, una condemna poderosa de la pena capital i dels mites franquistes del deure i el patriotisme.

  • Resiliència i autocura en temps d'incertesa

    Enraonem amb la psicòloga Sònia Bigordà sobre la resiliència i l'autocura en temps d'incertesa. La resiliència és una qualitat innata o es pot entrenar?, què entenem per “autocura” en un sentit psicològic i no només físic?, hi ha diferències en la manera com homes i dones (o diferents generacions) aborden l’autocura?, aquestes i d’altres qüestions son les que preguntem a Sònia Bigordà.

  • Iniciativa per millorar el benestar digital

    Parlem amb Carles Portè i Cristina Carbonell sobre el benestar digital, tenint en compte les seves funcions, ell com a coordinador del Màster en Educació de la Universitat d’Andorra i ella com a professora i consultora pedagògica especialitzada en transformació educativa. La Universitat d’Andorra (UdA) va posar en marxa, el passat 17 de març, el Repte de les set claus del benestar digital, una iniciativa que té la voluntat de fomentar el benestar digital i evitar el mal ús dels dispositius electrònics entre la comunitat universitària i,  per extensió, entre la societat andorrana en general. El projecte, impulsat pels docents Cristina Carbonell i Carles Porté, va guanyar el premi de la tercera edició del concurs ODS 'Què podem fer a l’UdA per la salut i el benestar (ODS 3)' en la categoria de personal.

Facebook

Twitter