Comparteix:
Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM). Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès de dilluns a divendres de 15h a 18h.
Direcció i presentació: Xavier Albert
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Ricard Porcuna i Martí Oliveras
Ser vegetarià és tot un estil de vida, una filosofia de vida. Avui en Carles ens fa cinc cèntims d'allò que hem de fer i menjar per ser un vegetarià, i el més important ens acosta les diferents variants del vegetarianisme.
Vint-i-dosena edició consecutiva d’aquest clàssic nadalenc. Un cop més, gràcies a actors amateurs del Principat i a una direcció professional, s’aixeca el teló de l’Auditori Claror per explicar-nos la versió d’Els pastorets de Folch i Torres. Enguany, l’obra de Josep Maria Folch i Torres torna a estar dirigida pel tàndem format per Alfons Casal i Joan Hernàndez.
Perquè és tan difícil eliminar els greixos un cop els consumim? Sobre aquesta pregunta n'Eduard ens dóna diferents consells per eliminar aquests greixos que en aquestes dates, i la resta de l'any, se'ns acumulen en diferents parts del cos, depenent de si s'és una dona o un home.
Amaro Batista, gerent i cuiner de L'Eulari d'Anyós, ens acosta els àpats més tipics i tradicionals, i el que demana més la gent al restaurant per aquestes dates de Nadal.