Becaris

Comparteix:

Becaris : Música

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM). Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès de dilluns a divendres de 15h a 18h.

Direcció i presentació: Xavier Albert
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Ricard Porcuna i Martí Oliveras


 • La cançó de l'estiu amb Toni Gibert

  El nostre home de la clàssica ens fa escoltar cançons de l’estiu!! Que no us porti a l’engany en Toni Gibert ens fa escoltar música clàssica.

 • Música amb ADN AND amb Juli Barrero

  Juli Barrero professor de música i cantautor, ens fa escoltar i explica la música de Rokyo, Quim Salvat, Juli Barrero, Antònies Darkness, Marta Knight, El último Toscano i Lluís Cartes. Com sempre la marca d’en Juli és portar al «Becaris» música amb ADN AND.

 • La música heavy amb Joan Hernández

  Joan Hernández en la seva darrera intervenció aquesta temporada ens fa un recull i resum de tot el que ens ha portat. Com tot no ho podem escoltar, en Joan ha triat els Persefone per la seva gira a Amèrica Llatina, els Waver per la publicació del seu àlbum «Better Than The Outside», els Metallica per ser tot un clàssic del heavy i, per acabar, ens avança alguns concerts que es duran a terme al llarg de l’estiu.

 • Ivan Álvarez, els estels i les estrelles

  En aquesta nova intervenció Ivan Álvarez ens porta com a nexe d'unió amb la música que ens fa escoltar la aparaula "star". Escoltarem, «We let the stars go» dels Prefab Sprout, «She’s a star» dels James, «All star» dels Smash Mouth, «Rock and roll star» de Loquillo i «Rock ‘n’ roll star» dels Oasis. Com és habitual ens farà una sèrie d'explicacions mentre escoltem el tema en qüestió tant de qui la interpreta com de la pròpia cançó.

 • Simfonia n.º 40 de Mozart

  La Simfonia n.º 40 és una simfonia de Wolfgang Amadeus Mozart, la composició del qual va finalitzar el 25 de juliol de 1788. És la penúltima simfonia del cèlebre compositor. En poques setmanes va compondre també les seves simfonies núm. 39 (acabada el 26 de juny) i núm. 41 (finalitzada el 10 d'agost). Toni Gibert ens fa escoltar i explica els detalls de l’obra.

 • Mashups amb Àlex Moldes

  El mashup és un gènere de música popular basat en un mètode de producció particular que consisteix en la combinació de dos o més temes musicals en una espècie de collage. L'Àlex Moldes ens en porta uns quants que ens deixen bocabadats, ja que la recerca que du a terme és exhaustiva.

 • Mashups amb Àlex Moldes

  El mashup és un gènere de música popular basat en un mètode de producció particular que consisteix en la combinació de dos o més temes musicals en una espècie de collage. L'Àlex Moldes ens en porta uns quants que ens deixen bocabadats, ja que la recerca que du a terme és exhaustiva.

 • Ivan Álvarez està fet tot un ‘jove’

  Ivan Álvarez continua el seu periple musical agafant una paraula que li heu proposat vosaltres i la fa servir de fil conductor per descobrir-nos, fer-nos escoltar i farcir d’explicacions diferents temes musicals. En aquesta ocasió la paraula és «Jove».

 • Carl Orff compositor alemany

  Toni Gibert el nostre especialista en música clàssica ens porta i descobreix la figura de Carl Orff. En Carl Orff va ser un compositor i pedagog musical alemany, molt conegut per Carmina Burana. Va viure tant la Primera com la Segona Guerra Mundial i això va marcar la seva carrera.

 • Música amb ADN AND amb Juli Barrero

  23ena edició del Sona Nou, acollirà una semifinal a l'Auditori d'Andorra el 22 de juny. Els participants han d'enviar 3 temes en català d'autoria pròpia a la web d'Enderrock abans del 15 de maig. A la semifinal hauran d'interpretar un repertori d'uns 20/25 minuts íntegrament en català. I atenció, el qui passi a la final estarà en un esdeveniment com el Mercat de Musica Viva de Vic, l’Acústica (Figueres), Festes de Santa Tecla o Festes de la Mercè. A tenir en compte, els participants no poden tenir segell discogràfic. En Juli també ens parla de Júlia Amor que està al cartell de la FIM de Vila-seca i ja tenim data del nou disc "Ya no lo siento" 28/04. Finalment parlem amb Pedro Mota que ens dona els detalls de la sortida del seu tercer treball, el primer tema està previst per al 27 d'abril. Tanquem la secció amb «Cercles imperfectes», el nou single de Juli Barrero.

Facebook

Twitter