Becaris

Comparteix:

Becaris : Salut

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM). Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès de dilluns a divendres de 15h a 18h.

Direcció i presentació: Xavier Albert
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Ricard Porcuna i Martí Oliveras


 • Embaràs i exercici

  Laia Coma, Especialista en entrenament esportiu i rendiment en alçada, a més de Llicenciada en Ciències de l’Activitat Física i Esportiva per la Universitat de Perpinyà, especialitzada en Entrenament Esportiu, Màster en Entrenament i Optimització del Rendiment en Alçada per la Universitat de Perpinyà, Especialitzada en els efectes de la música en el rendiment esportiu, Postgrau en Nutrició i Tecnologia Alimentària per la Universitat Oberta de Catalunya, Postgrau en Estadística aplicada a les Ciències de la Salut per la Universitat Nacional Espanyola a Distància i Formació en Motivació i Emoció per la Universitat Oberta de Catalunya. Posa l’èmfasi en l’embaràs i l’exercici.

 • Olga Armengol ens posa ‘deures’ per a les vacances

  El servei de Dinàmic Logopèdia i Psicologia té, entre d’altres, l'especialitat dedicada a la prevenció, avaluació, diagnòstic i tractament de les alteracions en l'àmbit del llenguatge oral i/o escrit, la parla, la veu, la deglució, així com possibles disfuncions orofacials que poden interferir en la parla del nen. Arriben les vacances i l’Olga Armengol, logopeda, ens encoratja a no relaxar-nos en excés.

 • Els nens i el fitness amb Princiesport

  Carol López responsable de fitness i Maria Ten responsable de PrinciKids a Princiesport. A quina edat poden començar, quins beneficis els hi aporta. L’activitat esportiva com eina lúdica per socialitzar amb altres més enllà de la pedagogia i la tècnica. El període estival és ideal per a incentivar les activitats esportives a l’aire lliure, mantenir-los actius i ajudar-los a guanyar confiança i habilitats psicomotores.

 • Cosmètica bio amb Mireia Caldeiro

  Mireia Caldeiro, esteticista i especialista en micropigmentació ens apropa la cosmètica bio!! La cosmètica bio està basada en l'ús de fons naturals, plantes, olis i tot d'origen vegetal.

 • Nou sistema de realitat virtual immersiva a l’FPNSM

  Manel Borrallo, psicòleg dels serveis d’atenció a l’adult i l’envelliment de l’FPNSM i Pere Reñe, persona atesa del servei de centre de dia, grup envelliment són les persones que ens visiten per fer-nos cinc cèntims del nou sistema de realitat virtual immersiva, per a tractaments dirigits a persones amb discapacitat intel·lectual que atenen a la Fundació.

 • Espais d'autocura i com milloren la salut i el benestar

  Joan Badias, neuropsicòleg i cofundador de Be Forest ens explica què són els espais d'autocura i com aquests milloren la salut i el benestar de les persones.

 • Tots els serveis de Psico B

  Darrera intervenció de Mariona Buxó i Sònia Bigordà de Psico B on aprofitem per fer un repàs a tot el que ofereix Psico B. Els diferents serveis dins el món de la psicologia i coaching és tot el que posem sobre la taula en la xerrada que mantenim amb les dues fundadores de Psico B.

 • Laia Coma, la diabetis i l’esport

  Laia Coma, llicenciada en STAPS, especialitzada en desordres metabòlics i màster en alt rendiment en alçada ens explica les coses que hem de tenir en compte quan es comença a fer activitat física si s'és diabètic.

 • El sol i la vitamina D

  Pili Borra i Víctor Barragan de ViP Laboratori Gastronòmic ens parlen dels beneficis del sol i per tant de la vitamina D. Ens detallen els aliments que porten vitamina D i on la podem trobar.

Facebook

Twitter