Becaris

Comparteix:

Becaris : Gent gran

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM). Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès de dilluns a divendres de 15h a 18h.

Direcció i presentació: Xavier Albert
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Ricard Porcuna i Martí Oliveras


 • La gent gran i l'estiu

  Teresa Ferrer i Conxita Ortiz ens expliquen en aquesta darrera tertúlia de la temporada què fan, faran o els hi agradaria fer a elles i a la gent gran en general, per a passar un bon estiu.

 • Jocs Esportius de la Gent Gran

  Toni Berengueres vicepresident de la Federació de la Gent Gran i Andreu Pedra president de l’Associació Gent Gran d’Andorra la Vella ens expliquen i detallen el programa dels Jocs Esportius de la Gent Gran que es duran a terme dissabte 17 de juny i diumenge 18 de juny a Canillo i Encamp.

 • Els beneficis de l'humor en la gent gran

  La Rosa Mari Alonso i la Carmen Martínez, de la gent gran d'Andorra la Vella, ens acompanyen en una sessió de "risoteràpia", parlant-nos dels beneficis de riure d'un mateix i de trobar la part positiva del tot el que ens passi en el nostre dia a dia. Amb elles parlem dels tallers que duen a terme i com ho apliquen a la seva vida diària.

 • Els Horts de la gent gran

  Rosa Mª Arroyo i Dolors Valdelvira de la Gent Gran d’Andorra la Vella ens fan partícips dels beneficis que els aporta el fet de conrear un hort, conèixer gent, menjar sa, fer exercici i el que els ofereix disposar d'un hort.

 • Taller d'Art de la gent gran

  Fina Pastor i Antoni Ricart Ens parlaran de l'exposició que tenen prevista pel dia 27 d'Abril a la Llacuna, del taller d'Art de la Gent Gran d'Andorra la Vella. De la il·lusió que tenen de poder exposar les seves obres, dels beneficis d'anar a aquest taller, com s'ho passen de bé i del bon ambient que han creat.

 • Eleccions amb humor i anècdotes

  Pepita Amat i Paco Reyes de la Gent Gran d’Andorra la Vella han volgut explicar anècdotes i des del punt de vista de l’humor les eleccions.

 • La família i la gent gran, la gent gran i la família

  Elvira Cerqueda i Saturnina Castellanos de la Gent Gran d’Andorra la Vella ens parlen de la família. Què significa per a elles, què els aporta i a l’inrevés, són les qüestions que posem damunt la taula.

 • L’òpera amb la Gent Gran d’Andorra la Vella

  L'òpera és una art escènica amb text dramàtic que s'escenifica cantant amb acompanyament orquestral i que pot tenir una posada en escena més o menys teatral. Fem tertúlia amb Luís González i Antonio Tarrides al voltant d’aquest gènere, com arriba a les seves vides i quina és la seva ària preferida.

 • L'Era Digital i la gent gran

  No hi ha dubte que el procés de transformació digital de la societat és irreversible i avança a un ritme vertiginós. La digitalització abasta cada cop més àmbits de les nostres vides, els avenços tecnològics són sinònim de progrés i ens fan la vida més fàcil en multitud d’aspectes, com ho viu la gent gran, que sovint se sent exclòs d’aquesta transformació? En parlem amb Joan Josep Boteller i Joana Cruz de la Gent Gran d’Andorra la Vella.

 • Les Escudelles tota una tradició

  Carolina d’Areny Plandolit i Joaquima Blázquez de la Gent Gran d’Andorra la Vella ens expliquen el que representa per a elles una tradició com la de l’escudella de Sant Antoni. Tot i que cal recordar que hi ha parròquies o que s’avancen a Sant Antoni o bé que ho celebren passat el dia per aconseguir una bona afluència de ciutadans. I també recordar que a Sant Julià de Lòria celebren l’escudella de Sant Sebastià.

Facebook

Twitter