Becaris

Comparteix:

Becaris : Actualitat

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM). Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès de dilluns a divendres de 15h a 18h.

Direcció i presentació: Xavier Albert
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Ricard Porcuna i Martí Oliveras


 • Festa del Poble d’Encamp

  Sergi Pinto de la comissió de festes ens fa cinc cèntims de la Festa del Poble d'Encamp. Les diferents activitats que ens han preparat és tot el que ens detalla.

 • Resum de la temporada, què volem per l'estiu i propers passos

  Enric Galí, assessor financer independent a Alfa Quest Saboya Assessors, ens fa un resum de la temporada, què volem per l'estiu i propers passos per tornar bé a la temporada següent. Podem saber si aquest estiu trobarem alguna ganga?, com serà la tornada de l’estiu?, podem saber com estaran els mercats? Aquestes i d’altres qüestions ens les respon l’Enric Galí.

 • ‘Què podem fer a l’UdA pel clima?’

  Dos dels tres components que formen l’equip que ha guanyat el II Concurs “Què podem fer a l’UdA pel clima?” en la categoria d'estudiants, Angèlica Medina i Roger Rodríguez ens expliquen el seu treball guanyador. Aquest inclou dos projectes: monitorar la qualitat de l’aire a les aules, i automatitzar l’hort social de l’UdA.

 • Teatre a l’estiu i festival de teatre clàssic de Mérida

  Darrera intervenció d’en Juanma Casero de L’Animal Escola de Teatre on ens parla de l’estiu i de les vacances teatrals que podem fer al llarg d’aquests mesos de calor. Festivals de teatre interessants i curiositats del festival de teatre clàssic de Mérida, que fa 90 anys! A més una repassada a temes tractats al llarg de la temporada.

 • Especial Jambo 2023 3ª hora

  Tercera i darrera hora de programa que encetem amb Santi Casas cantant dels Antònies Darkness que actuen aquest dissabte al Cap del Carrer a les 22:00h. Parlem també amb en Sergi Cano que ens porta l’agenda i l’actualitat esportiva pel cap de setmana. Encara parlant en clau Jambo Joan Hernández cantant dels Waver, ens visita i ens fa cinc èntims del cooncert que ens oferirà aquest divendres a la Plaça Guillemó a les 21:30h amb el grup Waver. I tanquem l’especial Jambo 2023 amb Karen Gacusana, membre de l'equip web d'andorradifusio.ad, que ens fa conèixer les notícies que us han interessat més la darrera setmana i que heu clicat més al web.

 • Especial Jambo 2023 2ª hora

  Al llarg d’aquesta segona hora de programa especial des de la Plaça del Poble s’apropen fins a l’estudi improvisat del «Becaris» Robert Ruescas, adjunt a la direcció de Cinemes Illa Carlemany. En Robert ens fa una sinopsi i explicació de les estrenes que arriben aquesta setmana, "Flash" i "Asteroid city". A més també es fa ressó de la sessió que ens ofereix l'Aliança Andorrano Francesa on podrem veure "La vie pour de vrai" dimarts a les 20:15h. Per seguir amb el Jambo donem protagonisme a David Sanz que fa duet amb Roser Puigbó, que entra per telèfon, i que actuen aquest dissabte a la Placeta Monjó a les 19:00h.

 • Especial Jambo 2023 1ª hora

  Oriol Vilella director artístic del Jambo ens fa una pinzellada de tot el que ens espera en aquesta nova edició del Jambo, per cert la desena!! Els escenaris i els artistes prenen protagonisme. També en aquesta primera hora ens visita Lara De Miguel que ens parla del projecte Minerva (el club de les dones emprenedores).

 • European Week for Waste Reduction

  Vanessa Carrascosa portaveu de la Comissió de Seguiment de la recollida de residus a Andorra ens parla del concurs organitzat per l’EWWR (European Week for Waste Reduction), i enguany el gran guanyador ha estat un projecte pirinenc-mediterrani de l’Euroregió anomenat: “Nous horitzons en la reutilització i reciclatge de tèxtil després del COVID a l’Euroregió Pirineus Mediterrània - Eurotextil Circular”. Una iniciativa de proximitat, que a la Vanessa li ha semblat interessant compartir, i que també ens concerneix.

 • Consideracions bàsiques de cara la revetlla

  Sílvia Peris gerent de Bones Companyies ens recorda les consideracions bàsiques de cara la revetlla i a tenir en compte els dies anteriors i posteriors. A més ens explica la suplementació poc invasiva que els podria ser adient.

 • Estalviar per vacances

  Aleix Mañosas, assessor comptable i gerent de R&A Consultors, ens ajuda amb les vacances!! L’Aleix ens dona una sèrie de pautes de com estalviar a l'hora de contractar-les i com actuar a nivell econòmic i financer durant aquestes.

Facebook

Twitter