Becaris

Comparteix:

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM). Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès de dilluns a divendres de 15h a 18h.

Direcció i presentació: Xavier Albert
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Ricard Porcuna i Martí Oliveras


Becaris 3 de gener de 2023

  • Oriol Vidal i les seves cabòries

    Tal com ens té acostumats, l’Oriol Vidal ens arriba amb el seu particular humor al voltant d’alguna de les notícies d’actualitat, tot i que de ben segur també ens porta la “seva“ actualitat. Bon humor, somriures i més!! L’Oriol fa protagonista el derbi disputat el dia 31 de desembre!!

  • Àlex Puig i la ciència ficció i fantasia

    Volem que aquest 2023 estigui ple de fantasia... però l’Àlex Puig també vol incloure-hi la ciència ficció. Deixat portar per tot el que ens explica l’Àlex i de ben segur que entraràs de ple en un món de fantasia i ciència ficció.

  • La gola amb Meri Colell

    La gola és el fet de menjar o beure en excés d'allò que el cos necessita. I de ben segur en aquestes dates nadalenques... tots n’hem patit amb major o menor mesura. Meri Colell aprofundeix en el tema!!

  • Sas Majestats els Reis d’Orient i els riscos laborals

    Aureli Arribas, CEO de Mutuand, ens fa cinc cèntims del compliment normatiu que Sas Majestats els Reis d’Orient han de posar en pràctica. Formació en manipulació, manual de càrregues, estrès laboral dels patges, calçat de protecció… això i més sota un contracte laboral.

  • Les fargues amb Albert Villaró

    La farga era un tipus de forja, l'establiment on es produïa ferro pel procediment de reducció del mineral conegut com a «procediment català», d’aquesta manera es convertia en apte pera ser treballat. En segon lloc té una trompa d'aigua, que és el sistema d'alimentació d'aire utilitzat a la farga, i el martinet és la tercera part i l'eina característica de la farga. Aquesta primitiva indústria va significar un salt qualitatiu en l’economia andorrana. Ens ho explica l’historiador i escriptor Albert Villaró.

Facebook

Twitter