Comparteix:
Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM). Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès de dilluns a divendres de 15h a 18h.
Direcció i presentació: Xavier Albert
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Ricard Porcuna i Martí Oliveras
La dura història d'en Sirius porta al nostre "Becari infiltrat" Carles Savalls a esbrinar, cercar i investigar al voltant de la vida dels gossos llebrers. Ha arribat fins a SOS Galgos a Esplugues de Llobregat on ha entrevistat a Anna Clements directora i cofundadora de SOS Galgos. Un reportatge dels gossos llebrers que ens ha de fer pensar, conscienciar i sensibilitzar pel que fa a les mascotes i de com molts cops són utilitzades per a pràctiques que les poden conduir a la mort.
La Missa de Rèquiem en re menor de Wolfgang Amadeus Mozart va ser composta el 1791. Va ser l'última composició de Mozart i potser una de les seves obres més reconegudes i amb més força, no només pel que fa a la música, sinó també pel debat sobre com una part de l'obra musical es va completar després de la seva mort, i com va ser composta pel seu amic i alumne Franz Xaver Süßmayr. Escoltem les explicacions, sempre acurades, d'en Toni Gibert i és ell el que ho fa sobre la música de Mozart.
Jaume Ruiz de Haro és el fundador i amb la seva dona Esther Suils copropietari de Xocland, la primera fàbrica de xocolata del país ubicada a la Massana. En Jaume és economista de formació i ha dedicat bona part de la seva vida laboral a l’empresa privada, ens interessem per com va passar de l'empresa privada a muntar una fàbrica de xocolata. Xocland es pot visitar els dissabtes.
Aureli Arribas, CEO de Mutuand ens visita per explicar-nos qualsevol dubte o pregunta que tinguem al voltant d'un equip de protecció individual (EPI).
La llana ha abrigat l’home des de fa quasi onze mil anys! No en va la seva flexibilitat, resistència, elasticitat i el fet d'absorbir la humitat (higroscopicitat) l’han convertit fins al dia d’avui en un dels teixits més demanats arreu del món. La carn d'ovella també es força preuada i l'Alfred Llahí ens vol parlar de tot plegat.