Dia E

Comparteix:

Dia E: Special Olympics

Cada dilluns al Dia E repassem el més destacat de l'actualitat esportiva del cap de setmana. Repassem les imatges més interessants i els principals protagonistes venen al plató per analitzar-ho tot en primera persona. Resums, classificacions, resultats, entrevistes i moltes altres coses perquè ningú es quedi sense conèixer-ho tot de l'esport andorrà.

Dia E, amb Joan López. Dilluns a les 14.15 i a les 21.20 h

Direcció i presentació: Joan López    Realització: Xavi Fajardo    Producció: Eva Pons


 • Dia E 3a Part - Els 'Campeones' dels Special Olympics

  Amb motiu de la projecció de la pel·lícula espanyola Campeones aquest dilluns a les 19.30 hores en benefici d'Special Olympics Andorra, convidem els atletes Enric Adran (bàsquet) i Nàdia Roser (judo), i els entrenadors Toni Besolí (judo) i Xavier Gómez (bàdminton) perquè ens expliquin com és la seva situació. També ens avancen que hi haurà 21 representants andorrans en sis disciplines els pròxims jocs mundials d'Special Olympics a Abu Dhabi.

 • Dia E 1a part - Els convidats més 'Special': Minerva Da Silva, Jordi Caetano i Montse Sánchez

  Rebem dos representants de l'equip d'Special Olympics Andorra, Minerva Da Silva i Jordi Caetano. També l'entrenadora Montse Sánchez. Aquest cap de setmana s'ha celebrat el Territori Special, que serveix de tast logístic per als Jocs Special Olympics que acolliran Andorra la Vella i la Seu d´Urgell l'octubre del 2018.

 • Dia E 3a Part - Coia Sedó i Sylvia Egberts, responsables d'Special Olympics

  La directora d’Special Olympics Andorra, Coia Sedó, i la secretària de la junta directiva, Sylvia Egberts, ens acosten a la vida dels esportistes amb discapacitats intel·lectuals i ens expliquen la seva col·laboració en la iniciativa #tancaUnicef

 • Dia E - Els Special Olympics

  Avui hem arrencat la setmana dedicada a la infància per UNICEF. Hem parlat dels Special Olympics amb l'esportista Enric Adran i Àlex Terés, el President d'Special Olympics Andorra.

 • EL DIA E 2part - Montse Sánchez, entrenadora d'Special Olympics

  Els Special Olympics estan presents cada setmana als diferents estadis i pavellons del país. Avui hem volgut saber com viuen l'esport. Ho hen fet a través de la seva entrenadora de futbol, la Montse Sánchez. Ens ha explicat com són, i el que els aporta l'esport. Sigui quin sigui. 24-03-2014

Facebook

Twitter