Dia E

Comparteix:

Dia E: Tennis

Cada dilluns al Dia E repassem el més destacat de l'actualitat esportiva del cap de setmana. Repassem les imatges més interessants i els principals protagonistes venen al plató per analitzar-ho tot en primera persona. Resums, classificacions, resultats, entrevistes i moltes altres coses perquè ningú es quedi sense conèixer-ho tot de l'esport andorrà.

Dia E, amb Joan López. Dilluns a les 14.15 i a les 21.20 h

Direcció i presentació: Joan López    Realització: Xavi Fajardo    Producció: Eva Pons


 • Dia E 1a part - Entrevista al jugador de tennis Damià Gelabert

  Damià Gelabert és el jugador número 1 d'Andorra i forma part de l'equip de Copa Davis, que es jugarà la setmana vinent a Macedònia del Nord. Torna a l'equip nacional després de 10 anys i una lesió amb més ganes que mai.

 • Dia E 2a part - Vicky Jiménez recarrega les piles a Andorra

  La tennista Vicky Jiménez, número 2 del món en el rànquing júnior, és aquests dies a Andorra per recarregar piles. Arriba, entre altres, després de la fase prèvia de l'Open d'Austràlia a Dubai i com a 938a del rànquing WTA.

 • Dia E 1a part- Resum de l'actualitat esportiva

  Vicky Jiménez i la seva victòria històrica a l'Open d'Austràlia Júnior amb 14 anys protagonitza la primera part del Dia E que dediquem  al respàs de l'actualitat esportiva.

 • Dia E 3a part - Marco Trungelliti, el tennista que va denunciar la corrupció de les apostes

  A Marco Trungelliti li van oferir participar en martingales de les apostes del tennis l'any 2015. En comptes d'acceptar la gran quantitat de diners que li oferien ho va denunciar a la Unitat d'Integritat del Tennis, l'organisme de l'ATP i la Federació Internacional. Des d'aleshores ha viscut moments difícils amb les conseqüències de la seva denúncia i les pressions. Ara resideix a Andorra, on es declara feliç i aprofita per explicar la seva història.

 • Dia E 2a Part - Vicky Jiménez, una promesa del tennis d'èxit

  La jove tennista Vicky Jiménez, de 12 anys, té una curta però molt intensa trajectòria esportiva en què ha assolit grans èxits. El darrer ha estat guanyar el trofeu promeses del Roland Garros. Ens porta la copa i ens avança els seus objectius immediats. 

 • Dia E 2a Part - La Copa Davis i el futur del tennis andorrà

  L'equip de Copa Davis va aconseguir evitar l'últim lloc en la lligueta del grup III europeu que es va disputar a la localitat búlgara de Plovdiv. Visiten el programa el president de la federació, Àlex de Santiago, i el debutant de 17 anys Guillermo Jáuregui, qui explica com va viure l'experiència. De Santiago ha mostrat tot el suport federatiu al jovent i ha tornat a demanar instal·lacions per a la federació i amb previsió als Jocs dels Petits Estats del 2021.

Facebook

Twitter