Becaris

Comparteix:

Becaris és el magazín de les tardes a RNA (94.2 FM). Cada tarda aprofundim en temes culturals, esportius i d'actualitat, parlem de tendències, gastronomia, salut i de tot allò que pot ser del vostre interès de dilluns a divendres de 15h a 18h.

Direcció i presentació: Xavier Albert
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Ricard Porcuna i Martí Oliveras


Becaris 5 d'abril de 2023

  • El llenguatge de la roba

    Guax Torrallardona de G de Guax, ens fa una repassada a la vestimenta dels polítics. Ens endinsem dins el món del llenguatge de la roba. Que diuen els colors? i les diferents peces de roba? Les respostes amb Guax Torrallardona.

  • Webs ecoresponsables

    Vanessa Carrascosa, portaveu de la Comissió de Seguiment del servei de recollida de residus ens ha preparat una intervenció dirigida especialment a aquelles persones i empreses amb presència a les xarxes o que tenen previst obrir un web. La informació que ens presenta ens pot ajudar a conèixer millor els nostres proveïdors o les empreses a qui comprem: si fan publicitat de ser ecoresponsables podem comprovar si ho són o no en termes de comunicació electrònica... en aquesta nova aportació de la Vanessa parlem de webs sense fums.

  • El Priorat, La Conreria d'Scala Dei

    El Priorat és un espai sorprenent per la seva orografia. Divisa el Mediterrani de de l'altura del Montsant. En aquests sòls de pissarra els monjos de La Cartoixa d'Scala Dei van demarcar fa vuit segles el terreny que avui és la moderna i pròspera Denominació d'Origen Qualificada del Priorat. Reconegut, el 1974 per la F.A.O., aquest terreny compte amb una qualitat i condicions úniques per a que en ell es puguin elaborar alguns dels millors vins del món. Ens en parla Pablo Pérez del restaurant Kokosnot.

Facebook

Twitter