Els matins de la Nacional

Comparteix:

Els matins de la Nacional: Coaching

Els matins de la Nacional és el programa d'actualitat de Ràdio Nacional d'Andorra. Un magazín amb vocació de país per donar veu als protagonistes i sectors de tots els àmbits, des del punt de vista de la més estricta actualitat, a la divulgació i l'entreteniment. Sis hores de ràdio amb voluntat de servei públic.

Direcció: Òscar Royo Sansa
Presentació: Òscar Royo Sansa i Anna Mata Palau
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Thierry Morat

 


  • La cuina del talent amb Nùria Prenafeta: la manipulació lingüística

    A la Cuina del Talent, la Núria Prenafeta ens parla de com les paraules creen significats i de com sucumbim a la manipulació lingüística.Com ens afecta el significat de les paraules si les assumim inconscientment, o sigui, sense esperit crític. I la intel.ligència artificial aquí, què hi pinta? 

    Telèfon:337615 o al correu electrònic nuria@nuriaprenafeta.com o bé consultar la pàgina web: www.nuriaprenafeta.com

  • La confiança, amb Anna Bentanachs

    L'Anna Bentanachs ens parla de la confiança, en un mateix, en els altres i laboral. Definim el concepte i aprofitem per entendre per què ens serveix. Com podem superar una traïció? La nostra col·laboradora s'acomiada de la temporada amb tots els detalls per afrontar-ho des de la base, sabent quins són els pilars de la confiança.

  • La cuina del talent amb Núria Prenafeta: el creixement humà

    A la Cuina del Talent, la Núria Prenafeta ens comenta la importància del creixement humà en la societat.

  • El tancament d'etapes, amb Anna Bentanachs

    L'Anna Bentanachs ens parla de la importància de tancar capítols abans d'obrir noves etapes en la nostra vida. Coneixem la relació que tenen amb la pèrdua i com ho hem de fer perquè siguin efectius. Parlem de creences, de converses pendents i d'alternatives possibles.

  • La cuina del talent amb Nùria Prenafeta: la veu interior

    A la Cuina del Talent ens visita la Núria Prenafeta, consultora per al desenvolupament del talent, coach personal i psicoterapeuta per parlar-nos de la veu interior. Quines pors tenim? A l'error, al perill, a les decisions?

  • La cuina del talent amb Nùria Prenafeta: economia ecològica

    Economia ecològica és la ciència de la gestió sostenible o l'estudi i la valoració de la sostenibilitat, és un conjunt de models de producció integral i inclusiu que pren en consideració variables ambientals i socials.. Avui a la Cuina del Talent, la Núria Prenafeta ens ho explica en detall.( www.nuriaprenafeta.com)

  • Motivació i passió amb Anna Bentanachs

    Anna Bentanachs ens parla de la passió i tot el que l'envolta. Parlem de l'entusiasme, l'energia i ens centrem en la motivació. Comentem el que hem de tenir en compte perquè la passió per allò que fem no perdi la connexió amb les coses que ens il·lusionen.

  • La cuina del talent amb Nùria Prenafeta: l'autoestima

    A la Cuina del Talent la Núria Prenafeta ens parla de l'autoestima.Saber si una persona té una autostima sana presenta 4 aspectes. Autocincepte, autoimage, autoesfoç  i autoeficiència. Avui en donem detalls, ens focalitzem especialment en l'autoimatge i descobrim què és el burka virtual.

  • Els límits i la seva importància, amb Anna Bentanachs

    L'Anna Bentanachs ens parla dels límits i la importància que tenen en la nostra vida personal i professional. Saber dir que no, és essencial per defensar les mateixes idees i escollir d'acord amb el que vol un mateix, abans de pensar en el que volen els altres. Amb l'Anna descobrim tots els detalls.

  • La cuina del talent amb Nùria Prenafeta: l'enveja

    A la Cuina del Talent, la Núria Prenafeta ens parla de l'enveja. Quin és el poder destructiu de l'enveja, com es manifesta, quan i com envegem i quin impacte té sobre l'envejat són algunes de les preguntes que li fem. Per cert. l'enveja sana, l'enveja "foteta", com queden en tot això?

Facebook

Twitter