Els matins de la Nacional

Comparteix:

Els matins de la Nacional: Parròquies

Els matins de la Nacional és el programa d'actualitat de Ràdio Nacional d'Andorra. Un magazín amb vocació de país per donar veu als protagonistes i sectors de tots els àmbits, des del punt de vista de la més estricta actualitat, a la divulgació i l'entreteniment. Sis hores de ràdio amb voluntat de servei públic.

Direcció: Òscar Royo Sansa
Presentació: Òscar Royo Sansa i Anna Mata Palau
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Thierry Morat

 


  • Calaix de sastre: cotxes solidaris

    Amb el president de l'AAVA  Lluís Dejuan parlem de la sortida que es farà el proper dia 12 per als padris de la creu roja als Cortals d'Encamp i aprofitem per avançar  detalls de la 9ena concentració internacional dedicada a la marca SEAT o de la 1era trobada internacional Volkswagen aircooled del proper mes d'octubre

  • Movlav amb David Murias

    Amb el David Murias fem un petit resum del Movlav del cap de setmana passat amb el pàdel i el concurs d'intel.ligències múltiples van tenir molt protagonisme i fem un apunt sobre les activitats que proposen per als dies 26 i 27 de març amb especial presència de coreografies i ball al Flashmob

  • Movlav amb David Murias

    El David Murias ens explica com va acabar el concurs #Creart en col·laboració amb l'Escola d'Art de Sant Julià de Lòria. A més ens avança les activitats previstes per aquest cap de setmana. Campionat de pàdel, on ja s'han inscrit 12 parelles, i l'entrega de premis del concurs de Kahoot per a famílies.

  • Movlav amb David Murias

    El nostre col.laborador i cap visible del MOVLAV David Murias ens valora les activitats del cap de setmana passat com la Ballon Laurèdian Cup i la fase final del torneig de pàdel i ens avança les activitats per al proper cap de setmana que estaran marcades per concursos I tu què en penses? de la Universitat d'Andorra i el de fotografia Sergi Mas que organitza l'Escola d'Art

  • En connexió amb David Murias: Movlav

    Com cada dimecres compartim 5 minuts amb un dels caps visibles del Movlav, el David Murias. Fem valoracions dels tallers del passat cap de setmana, ja enfocats al carnaval. Aquest proper cap de setmana tindrem molt "Balloon" i també torneig de pàdel amb molts premis pel mig.

  • En connexió amb David Murias: Movlav

    El Movlav ja està en marxa a Sant Julià de Lòria i hi té molt a veure el nostre col.laborador David Murias.Recordem com van anar els actes del cap de setmana passat,especialment la "Batalla de Galls" i fem una mica d'agenda de cara al proper.

  • Calaix de sastre: activitats de Nadal dels diversos comuns

    Després d'haver passat per les activitats dels comuns d'Andorra la Vella i d'Escaldes-Engordany la setmana passada, avui ens mirem la resta de comuns i els actes dels que encara podrem gaudir al llarg d'aquesta setmana de reis. Fem un tomb per Encamp, Canillo, Ordino, La Massana i finalment per Sant Julià de Lòria.

  • En connexió amb Joan Antoni Sarmiento: inauguració del túnel de Tresponts

    Des d'avui la C-14 és més segura amb la posada en marxa del túnel de Tresponts. La seva entrada en funcionament de cara a dimarts vinent contribuirà a reduir el percentatge de risc "alt" o "molt alt" d'accidents. Ens ho explica el nostre company Joan Antoni Sarmiento

  • Al Generacions la tècnica del servei d'Infància i Joventut del Comú de Sant Julià de Lòria ens fa descobrir aquesta iniciativa.

    Amb la Lídia Rebés tècnica del servei d'Infància i Joventut del Comú de Sant Julià de Lòria, hem vist com arribent fins al jovent des d'aquest departament comunal, on tracten a nois i noies d'11 a 30 anys.

  • Al de quart en quart: Ordino reserva de la Biosfera amb la cònsol menor Eva Choy

    Aquesta setmana, dijous, Ordino ha complert un any de la seva declaració com a Reserva de la Biosfera de la Unesco. Segons ens ha explicat al De Quart En Quart, la cònsol menor Eva Choy, no hi ha hagut celebracions especials. Complir l'any ja és tot un regal pels ordinencs.

Facebook

Twitter