Els matins de la Nacional

Comparteix:

Els matins de la Nacional: Llibres

Els matins de la Nacional és el programa d'actualitat de Ràdio Nacional d'Andorra. Un magazín amb vocació de país per donar veu als protagonistes i sectors de tots els àmbits, des del punt de vista de la més estricta actualitat, a la divulgació i l'entreteniment. Sis hores de ràdio amb voluntat de servei públic.

Direcció: Òscar Royo Sansa
Presentació: Òscar Royo Sansa i Anna Mata Palau
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Thierry Morat

 


  • Obrim llibres estiuencs amb Haydée Vila

    Haydée Vila, des de la llibreria La Trenca, ens porta algunes propostes literàries per aquest estiu. Totes elles relacionades amb viatges que descriuen els seus autors, clàssics com Virginia Wolf, John Steinbeck o Josep M. Espinàs, propostes culinàries i lectures infantils.

  • Espai còmics amb Manel Martinez

    Ens visita presencialment i finalment el Manel Martínez. Molts records i molts programes al llarg dels anys que ens porten avui a recordar el mític Quino. Avui, protagonisme per a Mafalda especialment per més que hi ha hagut altres personatges que l'han acompanyat al llarg del temps i als que tambè farem referència.

  • Espai còmics amb Manel Martínez: Robert Kirkman

    Robert Kirkman guionista de còmics nord-americà conegut pel seu treball a The Walking Dead i Invincible per a Image Comics, així com Ultimate X-Men i Marvel Zombies de Marvel Comics. També ha col·laborat amb el cofundador d'Image Comics, Todd McFarlane en la sèrie Haunt. És el nostre protagonista a l'espai dels còmics

  • Espai còmics amb Manel Martinez: còmics i economia Cpt2

    El nostre especialista en còmics ens proposa un segon capítol sobre còmics i economia. Tot sigui dit que algunes de les propostes, més antigues en el temps, podrien ser perfectament d'actualitat. La pregunta, hi ha autors de còmic visionaris?

  • Propostes literàries impactants, amb Haydée Vila

    Des de la llibreria La Trenca, Haydée Vila, ens porta diferents títols. Et vaig donar ulls i vas mirar les tenebresYeguas exhaustas, on expliquen la violència envers les dones, i Nadie salva a las rosas, on l'autor explica la història d'una noia trans, MENA i marroquina. A més, porta dos llibres que ens ensenyen diferents maneres de veure la vida i tres propostes infantils.

  • Espai de còmics amb Manel Martínez: còmics i periodisme (Cpt 2)

    El Manel Martínez ens presenta un segon capítol dedicat al còmic relacionat al periodisme. Hi ha coses sorprenents i gent avançada al seu temps!!

  • Perfils culturals: Txema Díaz-Torrent

    Un dels autors més buscats del darrer Sant Jordi ens visita al Perfils Artístics. Ha escrit a quatre mans amb el mestre Peruga el llibre 'Shanghai Andorra'. Avui coneixem a fons a l'escriptor Txema Díaz-Torrent així com la seva passió per Van Morrison

  • Espai còmics amb Manel Martínez: còmics i economia

    El Manel Martínez via Skype, ens parla d'un te,a d'actualitat com és l'economia però amb la mirada posada en els còmics. Quins autors? Com enfoquen el tema? Algun visionari? En donem tots els detalls als Matins

  • Obrim llibres amb Haydée Vila

    La propietària de la llibreria La Trenca, Haydée Vila, ens porta un repàs dels llibres més venuts del Sant Jordi 2023. Fins a vint llibres andorrans han sortit a la llum, amb Pau Chica, Joan Peruga i Txema Díaz-Torrent com els grans destacats. A banda, comentem els més venuts a Catalunya, amb Gemma Ruiz i La Sotana com a protagonistes.

  • Espai de còmics amb Manel Martinez: còmics i música (Cpt 2)

    Ens visita el Manel Martínez amb un segon capítol sobre còmics i música. I no serà el darrer!! Còmics relacionats amb Leonard Cohen, amb Janis Joplin o més actuals lligats al Hip Hop, a Dr. Dre,als Beastie Boys o als mítics Sugarhill Gang

Facebook

Twitter