Comparteix:
L’Ara i Aquí engega la dinovena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir des d'aquesta nova temporada 6 hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats i col·laboradors. Fidels al nom del programa, estarem pendents de tot el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 7h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt de les 13h.
Pàgina de Facebook Perfil de Twitter E-mail: araiaqui@rtva.ad Telf: (+376) 873 777
Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí.
Direcció i presentació: Montse Grau
Redacció i locutor: Òscar Royo
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Thierry Morat i Ricard Porcuna
La directora i fundadora d'Andtropia, Marta Alberch, explica la filosofia i essència del projecte que posa en marxa després d'estar més de 10 anys al capdavant d'UNICEF. Andtropia no deixa de ser una entitat especialitzada en la gestió de projectes d'àmbit social que posa el focus en la filantropia que segons Alberch tots podem ser filantrops. Alberch explica que Andtropia no deixa de ser un nexe d'unió entre les persones o empreses que volen fer la seva aportació a un projecte concret o trobar sortida a projectes socials perquè no quedin en un calaix.
La directora i fundadora d'Andtropia, Marta Alberch, explica la filosofia i essència del projecte que posa en marxa després d'estar més de 10 anys al capdavant d'UNICEF. Andtropia no deixa de ser una entitat especialitzada en la gestió de projectes d'àmbit social que posa el focus en la filantropia que segons Alberch tots podem ser filantrops. Alberch explica que Andtropia no deixa de ser un nexe d'unió entre les persones o empreses que volen fer la seva aportació a un projecte concret o trobar sortida a projectes socials perquè no quedin en un calaix.
L'estrès i les conseqüències és el tema que tractem avui amb la Meritxell Camp de NIVI. No saber-lo gestionar i anar carregant el dipòsit personal pot acabar portant-nos al bloqueig i a l'ansietat. Camp ens dóna les eines i els recursos per gestionar situacions complicades per evitar mals majors.
Al covers us proposem un dels grans temes de Sting en solitari. "Englishman in New York" va ser un dels extractes del disc Nothing Like the Sun (1988 A&M Records). L'original i poc després deu versions, algunes més fidels d'altres amb una qualitat forçe més discutible.
Els youtubers instal·lats a Andorra no tenen motius per patir després de conèixer que les grans potències pretenen fixar un tipus mínim global de l'impost de societats. El consultor Pere Augé ens explica que hauran de fer els youtubers arribats al país perquè el seu negoci no s'acabi veient perjudicat per la tributació que, per exemple, es pretén implantar des dels Estats Units.
El pròxim dijous 3 de juny, l'ACA presenta el contingut de l'informe IMACA 2020 i avui amb el secretari general de l'ACA, Antoni Sasplugas, tractem els aspectes més destacats de l'informe. Sasplugas avança que la mobilitat a Andorra ha esta a punt de patir un canvi que permetrà que el ciutadà guanyi en qualitat de vida.
1 entre 300.000...aquesta és la probabilitat de que et caigui un llamp al damunt! Curiosament, hi ha gent que n'ha rebut més d'un fins al punt d'entrar al llibre Guinness. És el cas de Roy Sullivan que en va arribar a patir set. Llamps, foc de Sant Elm, Red strikes, blue jets i d'altres temes que ens explica avui el Lluismi Pérez.
Amb el Pep Ramos fem allò que tant ens agrada: Mirar-nos el melic! Avui parlem de producte de casa, concretament de la vedella d'Andorra. Edat, pes, producció, sacrifici , control o comercialització són alguns dels temes que us expliquem. I aprofitant la visita, el pep ens prepara un fantàstic estofat de vedella amb carreroles.