Ara i Aquí

Comparteix:

L’Ara i Aquí engega la dinovena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir des d'aquesta nova temporada 6 hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats i col·laboradors. Fidels al nom del programa, estarem pendents de tot el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 7h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt de les 13h.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí.

Direcció i presentació: Montse Grau
Redacció i locutor: Òscar Royo
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Thierry Morat i Ricard Porcuna


Ara i Aquí 15 de juny de 2021

  • Ara i Aquí 2.0 - Andi i Agustí Franch - Club Piolet

    El director del Club Piolet, Agustí Franch, i l'Andi ens expliquen les particularitats de la festa del club del pròxim dissabte 19 de juny. Una celebració que es repartirà en tres torns i només podran assistir aquells que hagin fet la inscripció prèviament. En total seran 300 socis que gaudiran de la festa marcada per les mesures covid. Tanmateix, tant l'Andi com Franch asseguren que quan arribin als 10.000 socis, que serà ben aviat, serà un altre motiu de celebració.

  • El cafè de l'Ara i Aquí amb el club Piolet

    El director del Club Piolet, Agustí Franch, i l'Andi ens expliquen les particularitats de la festa del club del pròxim dissabte 19 de juny. Una celebració que es repartirà en tres torns i només podran assistir aquells que hagin fet la inscripció prèviament. En total seran 300 socis que gaudiran de la festa marcada per les mesures covid. Tanmateix, tant l'Andi com Franch asseguren que quan arribin als 10.000 socis, que serà ben aviat, serà un altre motiu de celebració.

  • La nostra ment amb Sílvia Palau: zona de confort

    La Sílvia Palau de Nivi ens dóna les eines per identificar la nostra zona de confort i quins són els motius que ens dificulten sortir d'ella. Queda clar que la por és qui impedeix fer el pas, però sempre és possible sortir d'ella.

  • Covers amb Òscar Royo: Roxanne

    Un clàssic dels Police de 1978 ens ocupa en el covers. Roxanne (Outlandos d'Amour (A&M Records). L'original i deu versions que ens porten des de la bossa nova de la banda italiana Bossa Nostra, a la versió a cappella dels Flying Pickets i passant pel rockabilly de The Rocker Covers.

  • Economia amb Pere Augé: promoció nacional

    El consultor Pere Augé clou la seva col·laboració de la temporada aportant la seva particular anàlisi sobre la nova estructura promocional del país i com aquesta encaixa en l'estratègia que en el seu dia va posar en marxa la Marca Andorra i el projecte H23.

  • Graupera viatgera amb Sònia Graupera: Valladolid

    La Sònia Graupera ens porta fins a Valladolid i, en concret, a la fira FINE, la mostra més important sobre el turisme vinícola. Descobrim bodegues i experiències i ens deixem portar per la ciutat amb platja inclosa.

  • La A radio amb Joan Saurí: Darrers compassos

    Darrera participació al programa del Joan Saurí. Parlem d'exàmens, d'exercicis de protecció civil, dels bons anys de propagació que tenim per endavant i convidem a la gent a unir-se al grup de radioaficionats d'Andorra.

  • Panxacontents amb Pep Ramos: El marisc

    El nadal i l'estiu marquen les dues grans èpoques del marisc al nostre plat. En parlem en detall amb el Pep Ramos. Us donem consells de conservació i preparació i ho rematem amb un tartar de tomàquet amb vieires.

Facebook

Twitter