Comparteix:
L’Ara i Aquí engega la dinovena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir des d'aquesta nova temporada 6 hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats i col·laboradors. Fidels al nom del programa, estarem pendents de tot el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 7h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt de les 13h.
Pàgina de Facebook Perfil de Twitter E-mail: araiaqui@rtva.ad Telf: (+376) 873 777
Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí.
Direcció i presentació: Montse Grau
Redacció i locutor: Òscar Royo
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Thierry Morat i Ricard Porcuna
Maridem la darrera recepta del xef Christian Zanchetta amb un bon xampany. Avui la proposta de José Antonio Guillermo és un Bollinger, apte per a qualsevol celebració especial, com ara, la revetlla de Sant Joan.
El sommelier José Antonio Guillermo ens marida el darrer plat del xef Christian Zanchetta amb un Leopardi de Cava Llopart.
En José Antonio Guillermo ens marida les darreres postres que ens va proposar en Christian Zanchetta un vi dolç. Avui tastem un Olivares de Jumilla.
La proposta del José Antonio Guillermo d'avui passa per les Rías Baixas. Ens proposa un albariño de Quinta de Couselo per maridar els farcellets de calçot del Christian Zanchetta.
El nostre sommelier José Antonio Guillermo ens proposa maridar la crema d'espàrrecs del Christian Zanchetta amb un vi blanc, en concret, amb un sauvignon blanc.
El sommelier José Antonio Guillermo ens proposa un vi dolcet arribat de Màlaga. Avui maridem les postres del nostre xef amb un Molino Real, un moscatell elaborat a Andalusia.
El nostre sommelier José Antonio Guillermo ens proposa un Ribera del Duero per acompanyar un àpat copiós. Tastem un Carmelo Rodero Crianza.
Avui el nostre sommelier José Antonio Guillermo ens proposa un vi elaborat a la zona del Llenguadoc-Rosselló. Avui parlem del Roc des Anges Llum Blanc.
El sommelier de l'Enoteca ens proposa un cava català, Juvé Camps Reserva de la Família.
El José Antonio Guillermo ens fa la proposta vinícola de la setmana