Comparteix:
L’Ara i Aquí engega la dinovena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir des d'aquesta nova temporada 6 hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats i col·laboradors. Fidels al nom del programa, estarem pendents de tot el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 7h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt de les 13h.
Pàgina de Facebook Perfil de Twitter E-mail: araiaqui@rtva.ad Telf: (+376) 873 777
Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí.
Direcció i presentació: Montse Grau
Redacció i locutor: Òscar Royo
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Thierry Morat i Ricard Porcuna
El Pep Ramos ens parla dels diferents tipus de bacallà que podem trobar al mercat. Fresc, congelat, refrigerat, fumat...a tot això i aprofitant la visita en prepara un timbal de bacallà amb seques a la musselina d'all.
Al darrer espai Emprenedors de la temporada, el Felip Gallardo ha vingut acompanyat de l'Ivan Duran, un dels socis de Sherpa Andorra.
Felip Gallardo ens ha proposat avui com a convidat a l'espai Emprenadors a Hugo Miranda, CEO de Keyandcloud i director de STO.
Ens ha visitat avui Lluís Soldevila de la mà del Felip Gallardo, a l'espai Emprenedors. Soldevila impartirà avui una conferència a Andbank a les 19.30h sota el títol "Morder el hielo", el títol del seu últim llibre. Una conferència que es podrà veure íntegrament i en directe, via l'streamig del nostre web, Andorra Difusió.
A l'espai Emprenedors d'aquest dilluns, el Felip Gallardo ha vingut acompanyat del Jordi Roig, propietari del Nou Vertical, a Ordino, i del Bar Versalles, a Andorra la Vella. Un exemple perfecte d'emprenedoria lligada a un canvi radical de vida i professió: de l'spinning a la restauració.
El Felip Gallardo ha vingut acompanyat avui a l'espai Emprenedors de la Susana Ginesta que acaba de presentar el llibre "Com vaig aprendre que mai no és tard per emprendre".
El Felip Gallardo va ser present, a meitat del mes de març, al Global Entrepreneurship Congress, que es va celebrar a la localitat colombiana de Medellín. A l'espai Emprenedors d'avui ens ha explicat la seva experiència i els trets més destacats del congrés, que tenia com a leitmotiv el futur de l'emprenedoria.
El Felip Gallardo ha vingut avui acompanyat d'Antonio Moreno a l'espai Emprenedors. És un dels creadors, juntament amb Julie Grard, de l'aplicació "uSchuss!", una mena de Tripadvisor dels monitors d'esquí, que volen que sigui operativa abans de Setmana Santa.
El Felip Gallardo ha vingut avui molt ben acompanyat a l'espai Emprenedors. Dos dels membres del grup Quelcom, Joan Carles Casal i Miquel Olivé, han explicat l'origen del grup i el moment actual enq uè es trobem, obrint camí dins el sector de l'humor nacional.
A l'espai Emprenedors d'avui, amb el Felip Gallardo, una convidada exepcional: Clare Allcard. Una vida d'aventura de cara al mar, explicada des d'on considera casa seva, Andorra.