Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: De Ripoll, ni lloca ni poll

L’Ara i Aquí engega la dinovena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir des d'aquesta nova temporada 6 hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats i col·laboradors. Fidels al nom del programa, estarem pendents de tot el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 7h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt de les 13h.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí.

Direcció i presentació: Montse Grau
Redacció i locutor: Òscar Royo
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Thierry Morat i Ricard Porcuna


  • Ni lloca ni poll amb Miki Ripoll: Th a Last Dance

    Últim ball de la temporada del Miqui Ripoll. Avui toca parlar, de VACANCES!!!!

  • Ni lloca ni poll amb Miki Ripoll: Infidelitats

    El Miqui Ripoll ens visita molt tocat per les infidelitats. Rosa Gili i Pere López i una estadística feta a Espanya l'han portat fins aquó. Amb David Bowie i els The Who entre d'altres ho expliquem.

  • Ni lloca ni poll amb Miki Ripoll: Nervis i pressió

    Època d'exàmens i de nervis! Aquesta setmana el Miqui ens explica diferents tipus d'alumnes, de caràcters, de vides...i tot plegat a ritme de Barkened Ladies, els Kinks The Ocean Blue, Gilbert O'Sullivan o Barclay james Harvest.

  • Ni lloca ni poll amb Miki Ripoll: De copes!

    La notícia que més ha marcat al Miqui Ripoll aquesta setmana ha estat la relaxació que viuran els bars. Ho expliquem amb pèls i senyals amb temes de Hank Williams Jr.. John Hiatt, els Pulp, el gran Tim Buckley o el Corner Bar de l'Uncle Kracker.

  • Ni lloca ni poll amb Miki Ripoll: Segrestos

    "Bielorússia fa desviar un avió de Ryanair per detenir un periodista perseguit per Lukaixenko". Aquest titular del passat dia 23 de maig ha provocat al Miqui Ripoll que avui ens parla de segrestos.Com sempre, ens ho explica amb música de qualitat com la que fan B.A Robertson, Blondie, Fleetwood Mac, Bon Jovi o els mítics Ramones.

  • Ni lloca ni poll amb Miki Ripoll: Fragilitat

    "L'aleteig de la papallona a Estocolm ho canvia tot" (Miqui Ripoll). El Miqui ens parla avui de la fragilitat de moltes coses en el nostre món. Coses que cauen on no toca, paraules malinterpretades,, vots que decanten com seran les coses importants, portes que queden obertes...etc...etc (Molta atenció a com pronuncieu la paraula: Fragile!!)

     

  • Ni lloca ni poll amb Miki Ripoll: Caigudes

    Dos titulars han marcat la setmana del Miqui Ripoll. El primer: "Cau a l'oceà Índic el coet xinès que s'acostava a la Terra de forma descontrolada", i el segon: "S'accidenta i bolca un camió carregat amb 160 porcs a la C-63 a la Vall d'en Bas". A partir d'aquí i amb l'ajuda dels Cramps, de Black Sabbath,dels Weezer, de David Bowie i finalment, dels Kinks...parlem...de caigudes!!!

  • Ni lloca ni poll amb Miki Ripoll: Tot té un preu

    El Miqui Ripoll ens parla del "preu de les coses". Finalment tot es paga i hem de deixar en l'aire si realment les millors coses de la vida són gratuïtes? Amb l'ajuda de Sam Cooke, Edward Sharpe, Bruce Springsteen, Foghat i els INXS en treurem l'aigua clara.

  • Ni lloca ni poll amb Miki Ripoll: Va de cartes

    El Miqui Ripoll ha quedat molt marcat aquesta setmana per tot el tema de les cartes que tant s'ha comentat a l'estat espanyol. Doncs parlem precisament d'això. Cartes amb bales, ganivets ensangonats, cartes d'amor o vot per correu. Amb l'ajuda dels Wilco, de Joe Cocker, de Stevie Wonder o de Raphael ho expliquem tot plegat.

  • Ni lloca ni poll amb Miki Ripoll: Terratrèmols

    El Miqui ens visita amb una actitud molt moguda.Sembla que està preocupat per tots els moviments de terra que hi ha actualment en molts racons del planeta. Ho expliquem tot plegat a ritme dels Earth Quake, de Led Zeppelin,  de les senyores Patti Smith,Carole King i....al lloro....Dolores Vargas, la "Terremoto" i el seu mític "Achilipú"!!!!

Facebook

Twitter