Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: L'esport, K fort

L’Ara i Aquí engega la dinovena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir des d'aquesta nova temporada 6 hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats i col·laboradors. Fidels al nom del programa, estarem pendents de tot el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 7h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt de les 13h.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí.

Direcció i presentació: Montse Grau
Redacció i locutor: Òscar Royo
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Thierry Morat i Ricard Porcuna


  • L'esport que fort amb Jaume Tomàs: Factors que influeixen en el rendiment.

    Un tema molt curiós i treballat durant casi sis anys pel Jaume Tomàs. "Factors que influeixen en el rendiment". Us heu parat mai a pensar quina diferència hi pot haver entre un/a nen/a nascut al gener o al desembre del mateix any? Avui les respostes a l'Esport, k fort!

  • L'esport k fort! amb Jaume Tomàs: La mala sort en l'esport

    No és exactament un divendres "13" però gairebé. Jon Rham i la covid, Carlos Sainz a 500 metres del mundial el 1998, Cañizares i el perfum del mundial 2002, Felipe Massa celebrant el títol abans d'hora i d'altres que en atletisme o en ciclisme s'han vist superats a la Foto Finish quan ho tenien tot fet. El Jaume Tomàs ens pregunta avui:Existeix la mala sort?

  • L'esport, K fort! amb Jaume Tomàs: Naomi Osaka

    El Jaume Tomàs ens visitava per parlar de Roland Garros tot i que en el darrer moment s'ha desviat cap al tema de la la jugadora Naomi Osaka.La tenista japonesa va decidir retirar-se de la cita de París per la pressió que li suposa haver d'enfrontar-se als mitjans de comunicació després dels partits. Osaka ha rebut el suport i la comprensió de molts esportistes que no veuen un desafiament en l'actitud de la tenista, sinó una crida de socors.

  • L'esport, k fort! amb Jaume Tomàs: Jocs olímpics de Tòquio

    El Jaume Tomàs ens porta avui els Jocs Olímpics de Tòquio al detall. Un Jocs que ja no van començar massa bé amb un parell o tres de patinades importants de l'organització, que arriben un any més tard i que sembla ser que ningú no vol. Les darreres enquestes dels mitjans nipons diuen que un 83% de la població és contrària a la celebració i ara cal sumar-hi el NO de l'Associació de Metges que tampoc no ho veu clar. Veurem , però, que la balança Salut-Economia hi té molt a dir!!

  • L'esport, K fort! amb Jaume Tomàs

    60 anys ha celebrat el "Cuc".  Kim Jong-Un, Madonna, lluita lliure, sexe, intent de suicidi, alcohol......i ....bàsquet. Avui protagonisme per la cara B del gran Dennis Rodman, tot un Hall of Fame des de l'any 2011 però, amb una "castanya" al cap considerable.Vida i miracles d'un fenòmen avui amb el Jaume Tomàs.

  • L'esport, k fort! amb Jaume Tomàs: Fórmula 1

    Curiosament, el Jaume Tomàs ens parla de la Fórmula 1 just el dia en que se celebra l'efemèride del primer gran premi al circuit de Silverstone (R.U) un 13 de maig de 1950. Xifres, noms, curiositats, televisió i campions entre moltes altres reflexions, sempre interessants del nostre col.laborador.

  • L'esport K fort! amb Jaume Tomàs: El CrossFit

    El Jaume Tomàs ens fa suar una estona parlant de CrossFit. Definició: El CrossFit és un programa d'entrenament compost per exercicis funcionals, constantment substituïts, executats a alta intensitat. Avui coneixerem l'inventor del tema, Greg Glassman i no només la cara A sinó també la cara B d'aquesta tècnica d'entrenament que està arrasant a tot el món.

     

  • L'esport, K fort! amb Jaume Tomàs: Els grans traïdors de l'esport

    El Jaume Tomàs ens parla avui dels considerats "grans" traïdors del món de l'esport. A tots ens venen al cap, per proximitat, Luis Figo, Laudrup, Schuster, Ronaldo o Luis Enrique...però ni ha d'altres.Babe Ruth, Martina Navratilova, Valentino Rossi o Lebron James també han tingut el seu moment de glòria amb l'afició, els clubs de fans etc...etc...

  • L'esport K fort!amb Jaume Tomàs: Usain Bolt

    La velocitat sempre ha caracteritzat els atletes jamaicans. No només parlem de la superestrella Usain Bolt. Hi ha molts altres noms i molta feina al darrere de tots aquests èxits esportius.

  • L'esport que fort amb Jaume Tomàs: Dan Carter

    El Jaume Tomàs en parla del possiblement "millor" jugador de rugbi de tots els temps. Dan Carter (All Black) ha decidit retirar-se als 38 anys, però val molt la pena conèixer la seva filosofia de vida i els que ens deixa a dins, però especialment a fora, del terreny de joc. Un home exemplar.

Facebook

Twitter