Ara i Aquí

Comparteix:

L’Ara i Aquí engega la dinovena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir des d'aquesta nova temporada 6 hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats i col·laboradors. Fidels al nom del programa, estarem pendents de tot el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 7h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt de les 13h.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí.

Direcció i presentació: Montse Grau
Redacció i locutor: Òscar Royo
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Thierry Morat i Ricard Porcuna


Ara i Aquí 13 de maig de 2019

  • Ara i aquí 2.0 - Eva Heras i Manuel Fernández

    Ahir era el Día mundial de la Fibromialgia i amb aquest motiu i dins dels actes programats per avui, hem compartit el Cafè amb la Dra. Eva Heras, adjunta al director assistencial per l'Àrea de cronicitat i el sector sociosanitari del Servei Andorrà d'Atenció Sanitària, i a Manuel Fernández, president de l'Associació de Malalts Reumàtics, Fibromiàlgics i de la síndrome de la Fatiga Crònica.

  • El cafè de l'Ara i aquí amb Eva Heras i Manuel Fernández

    Cafè amb la Dra. Eva Heras, adjunta al director assistencial per l'Àrea de cronicitat i el sector sociosanitari del Servei Andorrà d'Atenció Sanitària, i a Manuel Fernández, president de l'Associació de Malalts Reumàtics, Fibromiàlgics i de la síndrome de la Fatiga Crònica.

  • L'escorça s'esquinça

    Un grup d'investigadors ha identificat el que podria ser el primer indici de ruptura de l'escorça terrestre a l'Atlàntic, davant de la costa de Portugal. Segons els científics, aquest fenomen explicaria dos episodis sísmics que van tenir lloc a Portugal i que els geòlegs porten dècades estudiant: el gran terratrèmol de Lisboa de 1755, que va poder acabar amb la vida de fins a 100.000 persones -segons estimacions-, i el sisme de cap de San Vicente a 1969. Ha estat el tema de l'Apunt de la Viviana Besolí.

  • El patrimoni industrial de la Ruta del Ferro dels Pirineus

    Ha visitat avui l'espai de Patrimoni Cultural d'Andorra, l'Olivier Codina, doctor en història i tècnic del departament, que és expert en la història del ferro i coordina la Ruta del ferro dels Pirineus. Ens ha parlat de l'exposició que s'inaugurarà el pròxim dia 20 a l'era de Casa Rossell

  • La revista musical de la Meri Picart

    La Meri Picart ens ha avisat que l'espai de la revista d'Actualitat musical d'avui es presenta molt eurovisiu

  • El racó del català

    Recuperem l'espai del català, el 'Sobrellengua', amb el Marc Cortés, tècnic del Servei De Política Lingüística.

     
  • L'actualitat esportiva, amb el Joan López

    La selecció de rugbi, el MoraBanc Andorra i el FC Andorra han estat els tres primers arguments de la secció d'esports que ha tancat el programa, amb el Joan López.

Facebook

Twitter