Comparteix:
L’Ara i Aquí engega la dinovena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir des d'aquesta nova temporada 6 hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats i col·laboradors. Fidels al nom del programa, estarem pendents de tot el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 7h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt de les 13h.
Pàgina de Facebook Perfil de Twitter E-mail: araiaqui@rtva.ad Telf: (+376) 873 777
Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí.
Direcció i presentació: Montse Grau
Redacció i locutor: Òscar Royo
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Thierry Morat i Ricard Porcuna
La responsable comercial i de màrqueting de Naturlàndia ha valorat l'arrencada de la temporada d'hivern al Cafè de l'Ara i Aquí.
Cafè amb la responsable comercial i de màrqueting de Naturlàndia, la Vicky Grau.
Les medalles d'or, plata i bronze per a les Olimpíades i Paralimpíades de Tòquio 2020 seran d'or, platja i bronze, sí, però de materials reciclats. Ha estat el tema de l'Apunt de la Viviana Besolí, a partir d'una notícia del portal Europa Press.
Gran secció musical amb el Marc Pantebre. Ha completat l'explicació sobre la música de la dècada dels 70 a partir d'una subdivisió d'estils musicals, des del soft rock, al punk, i des del rock progressiu al funk o la música disco. Una selecció de 27 talls musicals, amb les explicacions del mestre Pantebre.
Temps pel cinema. Temps per a la Viviana Besolí. Propostes de Cinemes Illa, del Cineclub de les Valls, de l'Alliance andorrano-française i del cicle d'òpera i ballet.
Repte important avui el del sommelier de l'Enoteca, el José Antonio Guillermo, a l'espai del 'Celler'. Avui proposat el maridatge adient per un postre. Un tronquet de pinya amb cor cremós de caramel de xocolata amb llet. ha triat un Moscatell Finca Antigua.
Els temes d'actualitat dels esports i les principals cites del cap de setmana han arribat als darrers minuts del programa, amb el Joel Romero.