Comparteix:
L’Ara i Aquí engega la dinovena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir des d'aquesta nova temporada 6 hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats i col·laboradors. Fidels al nom del programa, estarem pendents de tot el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 7h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt de les 13h.
Pàgina de Facebook Perfil de Twitter E-mail: araiaqui@rtva.ad Telf: (+376) 873 777
Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí.
Direcció i presentació: Montse Grau
Redacció i locutor: Òscar Royo
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Thierry Morat i Ricard Porcuna
Al Cafè hem parlat avui de la qualitat de l'aire en els interiors dels edificis. Ho hem fet amb dos experts, el Josep Sobrevias, màxim responsable de Decomant i president de l’Associació Andorrana per a la Qualitat Ambiental Interior, i la doctora Glória Cruceta, de Segla Biotecnologia, i presidenta de l'Associació Catalana d'Empreses Especialistes en la Síndrome del l'Edifici Malalt.
Les bones propietats de la dieta mediterrània s'aprofiten de manera diferent, segons la genètica de cada persona. És la conclusió d'un estudi que han fet a l'Hospital del Mar de Barcelona i que ha estat la base de l'Apunt que ha fet avui l'Àlex Moldes, extret d'un article del portal 3-24.
La Mònica Dicenta, d'Spai nutrició, ens ha parlat avui de la importància de la feina dels dietistes i nutricionistes en l'àmbit hospitalari.
Ampliem amb el Josep Tomàs la previsió del temps de cara al cap de setmana.
Hem marxat a visitar món amb l'Imma Codina, de Viatges Pyrénées. Avui, propostes del catàleg per a majors de 55 anys, amb el Manel Fenoy, de Transrutas. Un catàleg i unes propostes de gran qualitat.
La Sònia Graupera, avui des dels estudis, ens ha parlat d'un recent viatge a la ciutat francesa de Lió. Quatre dies plens d'activitats per una vila que ofereix moltíssims atractius.
Al Cafè hem parlat avui de la qualitat de l'aire en els interiors dels edificis. Ho hem fet amb dos experts, el Josep Sobrevias, màxim responsable de Decomant i president de l’Associació Andorrana per a la Qualitat Ambiental Interior, i la doctora Glória Cruceta, de Segla Biotecnologia, i presidenta de l'Associació Catalana d'Empreses Especialistes en la Síndrome del l'Edifici Malalt.