Ara i Aquí

Comparteix:

L’Ara i Aquí engega la dinovena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir des d'aquesta nova temporada 6 hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats i col·laboradors. Fidels al nom del programa, estarem pendents de tot el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 7h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt de les 13h.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí.

Direcció i presentació: Montse Grau
Redacció i locutor: Òscar Royo
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Thierry Morat i Ricard Porcuna


Ara i aquí 19 de desembre del 2019

  • Ara i aquí 2.0 - Josep Sobrevias i Glòria Cruceta

    Al Cafè hem parlat avui de la qualitat de l'aire en els interiors dels edificis. Ho hem fet amb dos experts, el Josep Sobrevias, màxim responsable de Decomant i president de l’Associació Andorrana per a la Qualitat Ambiental Interior, i la doctora Glória Cruceta, de Segla Biotecnologia, i presidenta de l'Associació Catalana d'Empreses Especialistes en la Síndrome del l'Edifici Malalt.

  • Personalització mediterrània

    Les bones propietats de la dieta mediterrània s'aprofiten de manera diferent, segons la genètica de cada persona. És la conclusió d'un estudi que han fet a l'Hospital del Mar de Barcelona i que ha estat la base de l'Apunt que ha fet avui l'Àlex Moldes, extret d'un article del portal 3-24.

  • Coordinació i prevenció

    La Mònica Dicenta, d'Spai nutrició, ens ha parlat avui de la importància de la feina dels dietistes i nutricionistes en l'àmbit hospitalari.

  • El temps

    Ampliem amb el Josep Tomàs la previsió del temps de cara al cap de setmana.

  • Un fantàstic catàleg

    Hem marxat a visitar món amb l'Imma Codina, de Viatges Pyrénées. Avui, propostes del catàleg per a majors de 55 anys, amb el Manel Fenoy, de Transrutas. Un catàleg i unes propostes de gran qualitat.

  • Un destí extraordinari

    La Sònia Graupera, avui des dels estudis, ens ha parlat d'un recent viatge a la ciutat francesa de Lió. Quatre dies plens d'activitats per una vila que ofereix moltíssims atractius.

  • El cafè del Ara i Aquí amb Josep Sobrevias i Glòria Cruceta

    Al Cafè hem parlat avui de la qualitat de l'aire en els interiors dels edificis. Ho hem fet amb dos experts, el Josep Sobrevias, màxim responsable de Decomant i president de l’Associació Andorrana per a la Qualitat Ambiental Interior, i la doctora Glória Cruceta, de Segla Biotecnologia, i presidenta de l'Associació Catalana d'Empreses Especialistes en la Síndrome del l'Edifici Malalt.

Facebook

Twitter