Ara i Aquí

Comparteix:

L’Ara i Aquí engega la dinovena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir des d'aquesta nova temporada 6 hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats i col·laboradors. Fidels al nom del programa, estarem pendents de tot el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 7h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt de les 13h.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí.

Direcció i presentació: Montse Grau
Redacció i locutor: Òscar Royo
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Thierry Morat i Ricard Porcuna


Ara i Aquí 20 d'octubre de 2020

  • Ara i Aquí 2.0 - Josep Pintat

    El president del grup parlamentari de Tercera Via + UL + Independents, Josep Pintat, manifesta que les modificacions a la Llei de seguretat ciutadana i sanitat podrien vulnerar drets fonamentals. D'aquí que Pintat hagi afegit que aquesta serà una qüestió a comentar amb el Cap de Govern demà dimecres. Josep Pintat pretén que els integrants del comitè científic i tècnic de la covid-19 comparegui a la comissió de sanitat per explicar el funcionament de la futura vacuna i quina és la previsió.

     

  • Cafè de l'Ara i Aquí amb Josep Pintat

    El president del grup parlamentari de Tercera Via + UL + Independents, Josep Pintat, manifesta que les modificacions a la Llei de seguretat ciutadana i sanitat podrien vulnerar drets fonamentals. D'aquí que Pintat hagi afegit que aquesta serà una qüestió a comentar amb el Cap de Govern demà dimecres. Josep Pintat pretén que els integrants del comitè científic i tècnic de la covid-19 comparegui a la comissió de sanitat per explicar el funcionament de la futura vacuna i quina és la previsió.

  • Toi toi toi: els rèquiems

    La Jonaina Salvador ha fet un repàs de com han anat evolucionant els rèquiems des del s.XVI fins al s.XX. Avui la soprano andorrana ha volgut retre homenatge al nostre company Àlex Lliteras que tan avessat estava sobre aquest gènere musical.

  • En connexió amb Rosa Gili

    La cònsol major d'Escaldes-Engordany, Rosa Gili, dóna resposta a les crítiques que el Cap de Govern, Xavier Espot, feia sobre l'acció comunal en matèria social de destinar 1 milió d'euros a ajudes socials directes als ciutadans que més ho necessitin. Ajudes que han de servir per pal·liar els efectes de la crisi sanitària.

  • Economia i Empresa: Premis CEA

    El Pere Augé repassa el que ha donat de sí la darrera cerimònia dels premis de la CEA i ressalta la importància que pren el premi sobre 'Reconeixement personal a l'activitat de promoció de la Marca Andorra' que ha recaigut a mans del jove David Aguilar.

  • ACA: nova temporada al circuit d'Andorra Pas de la Casa

    El director del circuit d'Andorra Pas de la Casa, Àlex Bercianos, assenyala que la voluntat de la temporada d'hivern al circuit passa per acollir tots els esdeveniments. Això sí, seguint les mesures que es marquin des de Govern. La primera cita serà el Trofeu Andros al mes de desembre.

  • Bones peres amb LLuis Miquel Perez: Trucs del temps

    En la secció d'avui de Lluismi Pérez descobrim trucs per saber com evolucionarà el temps. Parlem de cabanelles (d'hivern i d'estiu), del calendari de la ceba de vespes i de gallines...a veure si algunes "creences" són més fiables que no pas d'altres? Els núvols i el vent també tindran moltes coses a dir en l'espai d'avui.

  • Panxacontents amb Pep Ramos: Les olles

    El Pep Ramos ens ajuda a treballar molt més còmodes i segurs a la cuina. Avui parlem de les olles i de com fer-ne el millor ús. (No cal gastar-se massa diners i poden durar molts anys). Aprofitant la visita, ens prepara un arròs amb bacallà, espinacs i pèsols.

Facebook

Twitter