Comparteix:
L’Ara i Aquí engega la dinovena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir des d'aquesta nova temporada 6 hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats i col·laboradors. Fidels al nom del programa, estarem pendents de tot el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 7h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt de les 13h.
Pàgina de Facebook Perfil de Twitter E-mail: araiaqui@rtva.ad Telf: (+376) 873 777
Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí.
Direcció i presentació: Montse Grau
Redacció i locutor: Òscar Royo
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Thierry Morat i Ricard Porcuna
El president de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis, Miquel Armengol, assenyala que la digitalització de l'empresa i la professionalització dels treballadors són una prioritat per l'entitat. Armengol afegeix que a moltes formacions no hi assisteix gairebé ningú a causa dels salaris que es paguen. Alhora, el president de l'entitat manifesta que no serà fins a l'agost quan es comenci la remuntada que serà prudent i les empreses dedicades a la temporada d'hivern hauran d'esperar a finals d'any.
El president de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis, Miquel Armengol, assenyala que la digitalització de l'empresa i la professionalització dels treballadors són una prioritat per l'entitat. Armengol afegeix que a moltes formacions no hi assisteix gairebé ningú a causa dels salaris que es paguen. Alhora, el president de l'entitat manifesta que no serà fins a l'agost quan es comenci la remuntada que serà prudent i les empreses dedicades a la temporada d'hivern hauran d'esperar a finals d'any.
Un reportatge televisiu ha posat en evidència que les nenes d'onze anys ja demanen realitzar alguna dieta per aprimar-se, un fet que ha encès les alarmes. La psicoterapeuta de NIVI Ariadna Alonso manifesta que part de culpa les tenen les xarxes socials i assenyala que els símptomes que ens poden fer pensar en un trastorn alimentari passa per símptomes físics i conductuals.
Avui proposem el segon capítol de versions de clàssics fetes per músics espanyols i que són un autèntic atemptat a l'orella. Oasis, Yazoo, Bob Marley o Nirvana passen per la cambra dels horrors.
En Pere Augé ja fa dies que veu en aquesta pandèmia noves oportunitats. Avui ens centrem en l'atenció al client en tots els sectors. I és que Augé augura que l'escenari postpandèmia farà que ens tornem més exigents i Andorra haurà de saber estar a l'altura. D'aquí que també sigui important formar al personal del país per donar resposta als futurs clients.
El moviment AD.HOC junt amb Andorra ENS Mou que s'oposen als projectes del Pic de Carroi i l'Aeroport de Grau Roig ens parlen de les emocions que generen aquests. En aquest sentit, la portaveu d'AD.HOC, Diana Torra, pregunta quin model de país volem. La intenció és sacsejar a la societat i fer que la democràcia sigui activa.
El Joan Saurí ens parla avui d'experimentació,d'antenes, d'equips, de modalitats i de moltes més coses relacionades amb la radioafició com la ràdio esportiva o els diplomes que es pot aconseguir. Què són els QSOs? Tot plegat ho aclarim en aquest espai mensual.
El Pep Ramos ens explica amb tot detall el món del llegum (res a veure amb les verdures). Protagonisme doncs per la fava, la mongeta, el cigró, el pèsol i molt especialment la llentia que ens servirà per fer la recepta final amb unes llenties a la riojana. Per cert, el cacauet, és un llegum!!