Ara i Aquí

Comparteix:

L’Ara i Aquí engega la dinovena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir des d'aquesta nova temporada 6 hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats i col·laboradors. Fidels al nom del programa, estarem pendents de tot el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 7h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt de les 13h.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí.

Direcció i presentació: Montse Grau
Redacció i locutor: Òscar Royo
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Thierry Morat i Ricard Porcuna


Ara i Aquí 23 de març de 2021

  • Ara i Aquí 2.0 - Miquel Armengol

    El president de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis, Miquel Armengol, assenyala que la digitalització de l'empresa i la professionalització dels treballadors són una prioritat per l'entitat. Armengol afegeix que a moltes formacions no hi assisteix gairebé ningú a causa dels salaris que es paguen. Alhora, el president de l'entitat manifesta que no serà fins a l'agost quan es comenci la remuntada que serà prudent i les empreses dedicades a la temporada d'hivern hauran d'esperar a finals d'any.

  • El cafè de l'Ara i Aquí amb Miquel Armengol

    El president de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis, Miquel Armengol, assenyala que la digitalització de l'empresa i la professionalització dels treballadors són una prioritat per l'entitat. Armengol afegeix que a moltes formacions no hi assisteix gairebé ningú a causa dels salaris que es paguen. Alhora, el president de l'entitat manifesta que no serà fins a l'agost quan es comenci la remuntada que serà prudent i les empreses dedicades a la temporada d'hivern hauran d'esperar a finals d'any.

  • La nostra ment amb Ariadna Alonso: trastorns alimentaris

    Un reportatge televisiu ha posat en evidència que les nenes d'onze anys ja demanen realitzar alguna dieta per aprimar-se, un fet que ha encès les alarmes. La psicoterapeuta de NIVI Ariadna Alonso manifesta que part de culpa les tenen les xarxes socials i assenyala que els símptomes que ens poden fer pensar en un trastorn alimentari passa per símptomes físics i conductuals.

  • Covers amb Òscar Royo: Horrors (Cpt 2)

    Avui proposem el segon capítol de versions de clàssics fetes per músics espanyols i que són un autèntic atemptat a l'orella. Oasis, Yazoo, Bob Marley o Nirvana passen per la cambra dels horrors.

  • Tipus d'interès amb Pere Augé: atenció al client

    En Pere Augé ja fa dies que veu en aquesta pandèmia noves oportunitats. Avui ens centrem en l'atenció al client en tots els sectors. I és que Augé augura que l'escenari postpandèmia farà que ens tornem més exigents i Andorra haurà de saber estar a l'altura. D'aquí que també sigui important formar al personal del país per donar resposta als futurs clients.

  • En connexió amb Diana Torra

    El moviment AD.HOC junt amb Andorra ENS Mou que s'oposen als projectes del Pic de Carroi i l'Aeroport de Grau Roig ens parlen de les emocions que generen aquests. En aquest sentit, la portaveu d'AD.HOC, Diana Torra, pregunta quin model de país volem. La intenció és sacsejar a la societat i fer que la democràcia sigui activa.

  • La A radio amb Joan Saurí: L’activitat dels Radioaficionats

    El Joan Saurí ens parla avui d'experimentació,d'antenes, d'equips, de modalitats i de moltes més coses relacionades amb la radioafició com la ràdio esportiva o els diplomes que es pot aconseguir. Què són els QSOs? Tot plegat ho aclarim en aquest espai mensual.

  • Panxacontents amb Pep Ramos: Els llegums

    El Pep Ramos ens explica amb tot detall el món del llegum (res a veure amb les verdures). Protagonisme doncs per la fava, la mongeta, el cigró, el pèsol i molt especialment la llentia que ens servirà per fer la recepta final amb unes llenties a la riojana. Per cert, el cacauet, és un llegum!!

Facebook

Twitter