Comparteix:
L’Ara i Aquí engega la dinovena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir des d'aquesta nova temporada 6 hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats i col·laboradors. Fidels al nom del programa, estarem pendents de tot el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 7h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt de les 13h.
Pàgina de Facebook Perfil de Twitter E-mail: araiaqui@rtva.ad Telf: (+376) 873 777
Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí.
Direcció i presentació: Montse Grau
Redacció i locutor: Òscar Royo
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Thierry Morat i Ricard Porcuna
Propietaris de bars i restaurants d'Andorra manifesten que les imatges recollides aquest cap de setmana llarg no es tradueixen en un increment de clients en els seus establiments. Ara bé, els mateixos reconeixen que comencen a veure la llum al final del túnel. És el cas de Francesc Medina, portaveu Unió Bars d'Andorra i Andrea Saladie d'Artic Andorra que demanen més visualització dels locals que es troben al voltant dels eixos centrals. Ambdós parlen de la relació que mantenen amb Govern i quines demandes llancen tenint en compte l'índex de contagis actuals.
Propietaris de bars i restaurants d'Andorra manifesten que les imatges recollides aquest cap de setmana llarg no es tradueixen en un increment de clients en els seus establiments. Ara bé, els mateixos reconeixen que comencen a veure la llum al final del túnel. És el cas de Francesc Medina, portaveu Unió Bars d'Andorra i Andrea Saladie d'Artic Andorra que demanen més visualització dels locals que es troben al voltant dels eixos centrals. Ambdós parlen de la relació que mantenen amb Govern i quines demandes llancen tenint en compte l'índex de contagis actuals.
Dissabte 29 de maig se celebra, un any més, la diada de Canòlich que recupera la seva tradició. Hi haurà diferents oficis per tal que tots els fidels puguin participar de la jornada. La cònsol menor de Sant Julià de Lòria, Mireia Codina, assenyala que per evitar aglomeracions s'haurà de fer la reserva prèvia per assistir a qualsevol dels oficis. Amb tot, Codina puntualitza que es repartiran un total de 6.300 pans i, per tant, ningú es quedarà sense ell.
A petició de dos oients del programa i com a ràdio de servei que som, els hi oferim un covers de Money for Nothing, una de les mítiques cançons dels Dire Straits inclosa en el disc "Brothers in Arms" (Vertigo 1985). Nou versions, algunes prou curioses.
La Cristina Llau de Morabanc ens fa una anàlisi exhaustiva de com es troben els mercats en aquesta jornada de dimarts i ens explica perquè l'Ibex pot comportar-se millor que els altres selectius europeus i fins on pot arribar l'escapada alcista del selectiu.
La Sònia Graupera torna a viatjar per l'interior de l'estat espanyol anant fins a Madrid per assistir a la fira internacional del turisme, és a dir, a Fitur. La Sònia no es creu les xifres assolides durant la setmana de Fitur, però el tema està en els estands que s'hi han presentat, entre ells, Andorra.
Amb el Jordi Fernàndez i els companys de Loopa, marxem cap als EE.UU. Un cop superada la revisió del robot per part dels jutges el passat diumenge i després d'una inauguració virtual però espectacular, l'equip andorrà ja està a punt per participar en el campionat del món que se celebra a Texas tot i que per la pandèmia, serà tot en línia.
El Pep Ramos ens explica amb tot tipus de detalls, l'apassionant món de la "pasta". Per a tos aquells/elles que no tenim clara la diferència entre farfale, fusili, rigatoni o fettuccine entre d'altres, intentem sortir de dubtes. I de regal, una pasta a l'all com a primer plat.