Comparteix:
L’Ara i Aquí engega la dinovena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir des d'aquesta nova temporada 6 hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats i col·laboradors. Fidels al nom del programa, estarem pendents de tot el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 7h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt de les 13h.
Pàgina de Facebook Perfil de Twitter E-mail: araiaqui@rtva.ad Telf: (+376) 873 777
Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí.
Direcció i presentació: Montse Grau
Redacció i locutor: Òscar Royo
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Thierry Morat i Ricard Porcuna
Com afronta Liberals d'Andorra la legislatura després de l'acord del govern tripartit? Ens han visitat al Cafè dos pesos pesants del nou Comitè Executiu Nacional de la formació: el secretari general, Gerard Estrella, i el d'organització, Guillem Forne.
Ens han visitat al Cafè dos pesos pesants del nou Comitè Executiu Nacional de Liberals d'Andorra: el secretari general, Gerard Estrella, i el d'organització, Guillem Forne.
El nou restaurant número 1 del món, el MIrazur, segons la revista 'Restaurant', està situat a Menton, a l'extrem més oriental de la Costa Blava, té tres estrelles Michelin i el dirigeix el xef argentí Mauro Colagreco.
Hem tancat la temporada de l'espai que fem amb la col·laboració del Col·legi d'Advocats d'Andorra amb el Marc Maestre. Ens situem en el Codi de procediment penal, articles 163 i següents, que parlen de l'ordenança penal.
Ja fa algun temps que les empreses han assumit que no s'aconsegueixen tants bons resultats sense invertir en les xarxes socials. Després de Facebook, es comença a témer l'arribada de l'imminent "Zero Day" a Instagram. Però... per què no veure'n el costat positiu? N'ha parlat avui el Fernando Blanco, de SisèGRau, al darrer espai 'Nodes' de la temporada.
Hem tancat el programa d'avui amb un tema de gran transcendència. Amb la Sara Pie, infermera i coordinadora dels Centres d'Atenció Primària del SAAS, us hem donat consells a seguir davant l'arribada de l'onada de calor quan esteu a casa, per quan sortiu al carrer i per quan hagueu de fer desplaçaments en cotxe.