Ara i Aquí

Comparteix:

L’Ara i Aquí engega la dinovena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir des d'aquesta nova temporada 6 hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats i col·laboradors. Fidels al nom del programa, estarem pendents de tot el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 7h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt de les 13h.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí.

Direcció i presentació: Montse Grau
Redacció i locutor: Òscar Royo
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Thierry Morat i Ricard Porcuna


Ara i Aquí 26 de juny de 2019

  • Ara i aquí 2.0 - Gerard Estrella i Guillem Forné

    Com afronta Liberals d'Andorra la legislatura després de l'acord del govern tripartit? Ens han visitat al Cafè dos pesos pesants del nou Comitè Executiu Nacional de la formació: el secretari general, Gerard Estrella, i el d'organització, Guillem Forne.

  • El cafè de l'Ara i aquí amb Gerard Estrella i Guillem Forne

    Ens han visitat al Cafè dos pesos pesants del nou Comitè Executiu Nacional de Liberals d'Andorra: el secretari general, Gerard Estrella, i el d'organització, Guillem Forne.

  • El número 1, a Menton

     El nou restaurant número 1 del món, el MIrazur, segons la revista 'Restaurant', està situat a Menton, a l'extrem més oriental de la Costa Blava, té tres estrelles Michelin i el dirigeix el xef argentí Mauro Colagreco.

  • Justícia ràpida

    Hem tancat la temporada de l'espai que fem amb la col·laboració del Col·legi d'Advocats d'Andorra amb el Marc Maestre. Ens situem en el Codi de procediment penal, articles 163 i següents, que parlen de l'ordenança penal.

  • Reflexió sobre el social media i el màrqueting a les XXSS

    Ja fa algun temps que les empreses han assumit que no s'aconsegueixen tants bons resultats sense invertir en les xarxes socials. Després de Facebook, es comença a témer l'arribada de l'imminent "Zero Day" a Instagram. Però... per què no veure'n el costat positiu? N'ha parlat avui el Fernando Blanco, de SisèGRau, al darrer espai 'Nodes' de la temporada.

  • Com hem de reaccionar davant l'onada de calor?

    Hem tancat el programa d'avui amb un tema de gran transcendència. Amb la Sara Pie, infermera i coordinadora dels Centres d'Atenció Primària del SAAS, us hem donat consells a seguir davant l'arribada de l'onada de calor quan esteu a casa, per quan sortiu al carrer i per quan hagueu de fer desplaçaments en cotxe.

Facebook

Twitter