Comparteix:
L’Ara i Aquí engega la dinovena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir des d'aquesta nova temporada 6 hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats i col·laboradors. Fidels al nom del programa, estarem pendents de tot el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 7h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt de les 13h.
Pàgina de Facebook Perfil de Twitter E-mail: araiaqui@rtva.ad Telf: (+376) 873 777
Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí.
Direcció i presentació: Montse Grau
Redacció i locutor: Òscar Royo
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Thierry Morat i Ricard Porcuna
La síndica general, Roser Suñé, s'ha mostrat preocupada pels prop de 1.800 persones que es troben inscrites al Servei d'Ocupació. Alhora, ha valorat positivament la gestió que està fent el Govern per combatre la crisi econòmica generada per la Covid-19.
La cap de continguts d'RNA, Montse Grau, i el responsable de programació d'ATV, Dani Ortolà, expliquen els detalls de la programació d'estiu.
La caixa de música de David Sanz s'acomiada amb la darrera entrega del cicle dedicat a Ludwig van Beethoven. El petit homenatge que li fem per celebrar el 250è aniversari del seu naixement.
La Presidenta de l'Associació de Pisters i Socorristes d’Andorra (APSA), Lara Cabellos, ens comenta els motius que els han portat a agrupar-se en associació i quins drets pretenen defensar.
Un divendres el company Òscar Royo ens ha repassat les pel·lícules que ens presenta la cartellera cinematogràfica. Atenció als nostàlgics i seguidors i/o amants de les biografies perquè aquests són dos ingredients que hi seran presents.
El nostre xef de capçalera Christian Zanchetta ens ha preparat un plat totalment d'estiu. Pren nota perquè aquest estiu pots sorprendre i molt als teus convidats.