Ara i Aquí

Comparteix:

L’Ara i Aquí engega la dinovena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir des d'aquesta nova temporada 6 hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats i col·laboradors. Fidels al nom del programa, estarem pendents de tot el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 7h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt de les 13h.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí.

Direcció i presentació: Montse Grau
Redacció i locutor: Òscar Royo
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Thierry Morat i Ricard Porcuna


Ara i Aquí 28 de juny de 2019

  • Ara i aquí 2.0 - Jaume Bartumeu

    Hem compartit el darrer Cafè de la temporada amb el president de Progressistes-SDP, Jaume Bartumeu.

  • El cafè de l'Ara i aquí amb Jaume Bartumeu

    Darrer Cafè de la temporada, amb el president de Progressistes-SDP, Jaume Bartumeu.

  • Ja no cal contar ovelles

    La Viviana ens ha parlat del sistema ASMR, una de les possibles vies per solucionar el problema de l'insomni. Hem extret l'Apunt de la Viviana Besolí d'un article del suplement Cribeo del diari La Vanguardia.

  • Delicatessens sanzianes

    El David Sanz ens ha proposat avui escoltar algunes fantàstiques delicatessen musicals d'estils diversos.

  • Maridant, que és gerundi

    Durant tota la temporada, un ha proposat un plat i l'altre l'ha maridat la setmana següent. Avui, els dos junts han estat a l'estudi, el Christian Zanchetta, xef del El Rebost del Padrí, i el José Antonio Guillermo, el sommelier de l'Enoteca. L'any vinent, ho farem al revés, maridarà un plat del Christian la proposta prèvia del José Antonio. El darrer consell, perun vi de casa, un Escol, de Borda Sabaté.

  • La cartellera del cinema

    La Viviana Besolí ens ha parlat de les tres estrenes programades a Cinemes Illa a partir d'avui i de les pel·lícules que es mantenen a la cartellera.

     

  • L'actualitat esportiva, amb el Joel Romero

    Els fets noticiables i l'agenda esportiva del cap de setmana, en els darrers minuts del programa, amb el Joel Romero.

Facebook

Twitter