Ara i Aquí

Comparteix:

L’Ara i Aquí engega la dinovena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir des d'aquesta nova temporada 6 hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats i col·laboradors. Fidels al nom del programa, estarem pendents de tot el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 7h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt de les 13h.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí.

Direcció i presentació: Montse Grau
Redacció i locutor: Òscar Royo
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Thierry Morat i Ricard Porcuna


Ara i Aquí 3 de març de 2021

  • Ara i Aquí 2.0 - Judith Salazar

    La consellera general del PS, Judith Salazar, s'ha referit avui a la polèmica generada arran de les trobades que ha mantingut el president del grup parlamentari de la formació Pere López amb polítics espanyols per defensar la fiscalitat andorrana. En aquest sentit, Salazar assenyala que és feina de tothom amb responsabilitat política donar resposta a allò que pugui suposar una dificultat per al país i afegeix que la reacció dels grups de la majoria és infantil. Salazar també s'ha referit a qüestions relacionades amb la pandèmia i apunta que cal ser més actius i no només reactius sobretot amb petites empreses i treballadors per compte propi sense grans estructures de gestió.

  • El Cafè de l'Ara i Aquí amb Judith Salazar

    La consellera general del PS, Judith Salazar, s'ha referit avui a la polèmica generada arran de les trobades que ha mantingut el president del grup parlamentari de la formació Pere López amb polítics espanyols per defensar la fiscalitat andorrana. En aquest sentit, Salazar assenyala que és feina de tothom amb responsabilitat política donar resposta a allò que pugui suposar una dificultat per al país i afegeix que la reacció dels grups de la majoria és infantil. Salazar també s'ha referit a qüestions relacionades amb la pandèmia i apunta que cal ser més actius i no només reactius sobretot amb petites empreses i treballadors per compte propi sense grans estructures de gestió.

  • La cuina del talent: objectius empresarials (2on capítol)

    La consultora de desenvolupament del talent Núria Prenafeta ens amplia el temari en referència als objectius empresarials. Avui hem anat més enllà dels objectius SMART i ens centrem en els objectius OKR que ens ajudarà a visualitzar els resultats i els objectius OSM que impliquen tenir un impacte en tot el sistema.

  • Nodes: Fornite, més enllà del joc

    L'entorn Fornite mou ja 40 milions d'usuaris, una dada escandalosa que de ben segur anirà a l'alça. El Fernando Blanco ens dóna els motius de l'èxit de Fornite que ja us podem dir que va més enllà del joc. I és que avui dia Fornite s'ha convertit en una multiplataforma de caràcter social i "gratuïta". Ens ho explica el mateix Fernando Blanco.

  • Creu Roja Andorra: línies d'actuació

    La treballadora familiar de la Creu Roja Andorrana, Sara Yuste, ens recorda totes les línies d'actuació que té engegades l'entitat per a la gent gran i persones amb dependència. Repassem accions, com ara, la teleassistència domiciliària, Sempre Acompanyat i Menja+B. 

  • Andorra bonica amb el Toni de Ransol: Aliments en 3D

    El Toni de Ransol ens parla d'un tema...surrealista! A Singapur han començat a treballar en els aliments en 3D. El menjar del futur estarà "cuinat" per una impressora. El nostre col.laborador hi veu una sortida econòmica important per a Andorra quan el tema arribi a Europa.

Facebook

Twitter