Ara i Aquí

Comparteix:

L’Ara i Aquí engega la dinovena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir des d'aquesta nova temporada 6 hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats i col·laboradors. Fidels al nom del programa, estarem pendents de tot el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 7h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt de les 13h.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí.

Direcció i presentació: Montse Grau
Redacció i locutor: Òscar Royo
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Thierry Morat i Ricard Porcuna


Ara i Aquí 7 de desembre del 2020

  • Ara i Aquí 2.0 - Òscar Fernández

    El president del col·legi de psicòlegs, Òscar Fernández, demana que el col·lectiu pugui tenir més pes en l'elaboració del pla de salut mental. Fernández assenyala que abans de fer res ens hauríem de preguntar quin model d'atenció en salut mental volem. Alhora, Fernández manifesta que avui dia existeix un cert intrusisme en el sector.

  • El Cafè de l'Ara i Aquí amb Òscar Fernández

    El president del col·legi de psicòlegs, Òscar Fernández, demana que el col·lectiu pugui tenir més pes en l'elaboració del pla de salut mental. Fernández assenyala que abans de fer res ens hauríem de preguntar quin model d'atenció en salut mental volem. Alhora, Fernández manifesta que avui dia existeix un cert intrusisme en el sector.

  • Via coaching: les emocions dins l'empresa

    La coach Anna Bentanachs ens convida a expressar les nostres emocions dins l'àmbit laboral per descobrir els beneficis que aporten a l'equip de treball.

  • La cuina: terrina de carn d’olla amb foie gras i vinagreta de tèbia de tòfona negra

    El xef Christian Zanchetta ens prepara un bon festival culinari. Aqui cuinem una terrina de carn d’olla amb foie gras i vinagreta de tèbia de tòfona negra.

  • Política lingúística: Anna Ballbona

    Les companyes del sobrellengua Marta Pujol i Bruna Generoso ens presenten a l’escriptora catalana Anna Ballbona que fa uns dies va estar al nostre país treballant sobre un projecte per aprofundir en la història dels passadors i exilis que es van donar en el transcurs de la Segona Guerra Mundial.

  • El 5è quart amb Jordi Fernández: Segueix la ratxa

    Amb el Jordi Fernández comentem les dues victòries del Morabanc d'aquesta setmana. Es va guanyar a Bilbao el passat dijous i fa ben poques hores, els d'Ibon Navarro van passar per damunt del Betis amb solvència. Una molt bona defensa i un joc coral han provocat un il.lusionant retorn a les pistes. Aquests propers dies, la pilota no s'atura amb tres partits més entre Eurocup i lliga ACB.

  • And-Jazz amb J.Maria Ubach: "Barney and Tete"

    El Josep Maria Ubach ens acosta l'estrena d'un disc únic i irrepetible. Ens situa al festival de jazz de Grenoble l'any 1988 gràcies a la discogràfica "Elemental Music". El saxofonista Barney Wilen i el pianista Tete Montoliu es coneixien de lluny. La idea de reunir-los va ser del director del festival Jacques Panisset i el resultat és un disc descomunal. Dos monstres del jazz al costat del baixista Riccardo del Fra i del baterista Aaron Scott. Afineu l'orella!!!

Facebook

Twitter