Ara i Aquí

Comparteix:

L’Ara i Aquí engega la dinovena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir des d'aquesta nova temporada 6 hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats i col·laboradors. Fidels al nom del programa, estarem pendents de tot el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 7h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt de les 13h.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí.

Direcció i presentació: Montse Grau
Redacció i locutor: Òscar Royo
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Thierry Morat i Ricard Porcuna


Ara i Aquí 2.468 (5 de novembre de 2014)

Hem convidat avui al Cafè de l'Ara i Aquí per tal de comentar l'actualitat una advocada, Bibiana Rossa, i un enginyer, Xavier Palacios. L'espai d'opinió, avui en format tertúlia, tanca la segona hora del programa. Abans, prioritat per a la informació i els serveis, amb els blocs de notícies que compartirem amb Montse Grau, en el tram d'informació nacional i internacional, i Joan López, amb la plana esportiva. L'Òscar Royo portarà el recull de fets sorprenents i singulars que hi ha pel món al Pla B, just abans que obrim el segon espai de les VII Jornades gastronòmiques de cuina andorrana, Andorra a taula. Entrevistarem José Antonio Rocha, de la Borda del Tremat, a Encamp, i farem alhora que els oients tinguin l'oportunitat de guanyar menús de franc, mitjançant un concurs. Teniu interés en saber com es viu la festa de Halloween a Nova York, però des d'una òptica andorrana? Doncs caldrà que pareu atenció a la Malèfica Sara Canals, que ens ho explicarà en un nou espai Sara & the City, al voltant de les 10,40h. A l'última hora del programa, entre les 11h i les 12h, escoltarem els suggeriments de llibres de l'Anna Riberaygua, analitzarem les dades que ens ofereix la Viviana Besolí en el seu Apunt, i viurem un nou espai sobre fotografia i arts audiovisuals en el Llenguatge de la llum, amb el Pep Aguareles.

  • Ara i aquí 2.0 - Bibiana Rossa i Xavier Palacios

    Dimecres, 5 de novembre. Bibiana Rossa i Xavier Palacios han estat avui els convidats al Cafè de l'Ara i Aquí. Hem iniciat la conversa amb la pregunta: S'està judicicialitzant en excésla vida política aquí a Andorra i al nostre entorn?

  • El cafè de l'Ara i Aquí, amb Bibiana Rossa i Xavier Palacios

    Dimecres, 5 de novembre. Cafè-tertúlia de l'Ara i Aquí amb la companyia de Bibiana Rossa i Xavier Palacios. Els hi hem demanat als convidats si consideren o no que hi ha massa aspectes de la vida política que es judicialitzen

  • Andorra a taula, amb José Antonio Rocha

    Dimecres, 5 de novembre. Segon dels espais de l'Andorra a taula. Parlem de la proposta de la Borda del Tremat, d'Encamp, amb el seu chef i propietari, José Antonio Rocha. Un menú per llepar-se els dits!

  • Sara & the city, amb Sara Canals

    Dimecres, 5 de novembre. Un nou capítol del Sara and the CIty, amb la Sara Canals, des de Nova York. Com és viu la festa del Halloween a la capital del món, des d'una òptica andorrana? La Malèfica Sara ens ho explica, pocs dies després de la celebració.

  • Obrim llibres, amb Anna Riberaygua

    Dimecres, 5 de novembre. Suggeriments setmanals de llibres de l'Anna Riberaygua. Dues novel·les , de Gemma Lienas i Honoré de Balzac) i un llibre que els adults podem compartir amb la canalla, sobre les preguntes que ens fem i els motius per fer-les, han estat les tres propostes d'avui.

  • El llenguatge de la llum, amb Pep Aguareles

    Dimecres, 5 de novembre. Al Llenguatge de la llum, el Pep Aguareles esplica l'anomenat procés compositiu bàsic. Aquelles pincellades molt simples que hem de tenir en compte a l'hora de mirar pel visor de la nostra màquina.

Facebook

Twitter