Comparteix:
L’Ara i Aquí engega la dinovena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir des d'aquesta nova temporada 6 hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats i col·laboradors. Fidels al nom del programa, estarem pendents de tot el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 7h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt de les 13h.
Pàgina de Facebook Perfil de Twitter E-mail: araiaqui@rtva.ad Telf: (+376) 873 777
Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí.
Direcció i presentació: Montse Grau
Redacció i locutor: Òscar Royo
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Thierry Morat i Ricard Porcuna
La posada en marxa de la prova pilot del nou Model Andorra d'Atenció Sanitària, el MAAS, les mesures que proposa la CASS per aconseguir un estalvi en la despesa, així com molts altres temes seran avui damunt la taula del Cafè de l'Ara i Aquí. Ens visita en el tram final de la segona hora del programa el president del Col·legi de metges d'Andorra, el Dr. Josep Antón Touceda. Farem abans, amb l'ajut de Montse Grau i Joan López, un ampli tram informatiu, complementat amb les connexions amb el Centre Nacional del Trànsit i la previsió del temps, amb Lluís Miquel Pérez. Tercer espai Andorra a taula, amb el chef i propietari del restaurant Mínim's al barri antic d'Andorra la Vella, Miquel Canturri. Parlarem amb ell i obrirem després de les 10h, el concurs habitual que premiarà dos dels nostres oients i seguidors a les xarxes socials amb menús per a les jornades gastronòmiques de cuina andorrana. Tancarem la tercera hora amb l'espai Advocats, que fem en col·laboració del Col·legi professional. Avui parlarem dels conflictes principals en l'àmbit dels arrendaments amb Laura López i Laura Pujal. A la darrera hora d'avui, les Receptes d'art de la Ruth Casabella; l'Apunt de la Viviana Besolí, amb l'aterratge de la sonda Rosetta sobre un cometa; i la secció de Mediació, amb Ramon Tena, que avui ens parlarà "in situ" de com es desenvolupa la feina des del Servei de Mediació de Vilanova i la Geltrú.
Dimecres, 12 de novembre. La prova pilot del MAAS i la valoració que en fa el Col·legi de metges. La proposta de mesures de la CASS, i d'altres aspectes, temes de conversa amb el president del Col·legi de metges, el Dr. Josep Antón Touceda.
Dimecres, 12 de novembre. La posada en marxa de la prova pilot del nou Model Andorra d'Atenció Sanitària, el MAAS, les mesures que proposa la CASS per aconseguir un estalvi en la despesa, així com molts altres temes han esat avui damunt la taula del Cafè de l'Ara i Aquí. Ens ha visitat en el tram final de la segona hora del programa el president del Col·legi de metges d'Andorra, el Dr. Josep Antón Touceda.
Dimecres, 12 de novembre. Tercer espai de la nova tongada dels Andorra a taula de la tardor. Entrevistem el chef i propietari del Minim's, al barri antic d'Andorra la Vella, Miquel Canturri, un restaurant que ha estat present a totes les edicions de la iniciativa i amb una proposta de menú degustació excel·lent.
Dimecres, 12 de novembre. A l'espai que fem en col·laboració amb el Col·legi d'Advocats d'Andorra, avui fem una primera aproximació als problemes que poden derivar dels contractes d'arrendament amb les advocades Laura Pujal i Marta Armengol.
Dimecres, 12 de novembre. A les Receptes d'art d'avui, la Ruth Casabella, comenta la inauguració de l'exposició de les postals de la Primera Guerra Mundial, que serà al CAEE fins el 17 de gener, i valora la figura del desaparegut pintor i escultor suís Alberto Giacometti.
Dimecres, 12 de novembre. Ramon Tena col·laborarà fins el mes vinent amb el Servei de Mediació d'Escaldes-Engordany. Des d'allà, en directe, ens ha parlat de les característiques de la feina i del perfil dels usuaris que hi ha al servei a la capital del Garraf.