Ara i Aquí

Comparteix:

L’Ara i Aquí engega la dinovena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir des d'aquesta nova temporada 6 hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats i col·laboradors. Fidels al nom del programa, estarem pendents de tot el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 7h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt de les 13h.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí.

Direcció i presentació: Montse Grau
Redacció i locutor: Òscar Royo
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Thierry Morat i Ricard Porcuna


Ara i Aquí 2.478 (19 de novembre de 2014)

Crèdit Andorrà i Alfa Capital Assessors i Auditors han organitzat jornades informatives sobre la "Visió pràctica del reglament de l'IRPF i el tractament fiscal dels plans de pensions". Es faran la setmana vinent i aniran a càrrec d'Antoni Bisbal, soci director d'Alfa Capital i responsable de l'Àrea fiscal de la companyia, que serà avui el convidat del Cafè de l'Ara i Aquí, a partir de les 9,30h. L'ampli tram informatiu i de serveis inicial el compartirem amb Montse Grau i Joan López, amb connexions amb el Centre Nacional del Trànsit i la previsió del temps, amb Lluís Miquel Pérez. Avui és dimecres, i per tant, tenim cita amb un nou espai, el penúltim, de l'Andorra a taula de la tardor. Hi haurà sorteig entre els qui ho demanin, de dos menús per a una persona per a les jornades gastronòmiques, i entrevistarem Philippe Pereiro, xef del resturant brasserie La Bohème, de Grans Magatzems Pyrénées. Arribarem a les 11h, amb el Sara & the City, on la Sara Canals parlarà de com és la vida nocturna a Nova York. A la darrera hora, fins al migdia, els llibres que suggereix l'Anna Riberaygua; l'Apunt de la Viviana Besolí; i el Llenguatge de la llum, amb el fotògraf i professor de l'Escola d'art del comú d'Andorra la Vella, Pep Aguareles.

  • Ara i aquí 2.0 - Antoni Bisbal

    Dimecres, 19 de novembre. Crèdit Andorrà i Alfa Capital Assessors i Auditors han organitzat jornades informatives sobre la "Visió pràctica del reglament de l'IRPF i el tractament fiscal dels plans de pensions". Es faran la setmana vinent i aniran a càrrec d'Antoni Bisbal, soci director d'Alfa Capital i responsable de l'Àrea fiscal de la companyia, és avui el convidat del Cafè de l'Ara i Aquí.

  • El cafè de l'Ara i Aqui, amb Antoni Bisbal

    Dimecres, 19 de novembre. "Visió pràctica del reglament de l'IRPF i el tractament fiscal dels plans de pensions". És el títol de les jornades que la setmana vinent organitzen Crèdit Andorrà i Alfa Capital. Es faran la setmana vinent i aniran a càrrec d'Antoni Bisbal, soci director d'Alfa Capital i responsable de l'Àrea fiscal de la companyia, que serà avui el convidat del Cafè de l'Ara i Aquí

  • Andorra a taula, amb Philippe Pereiro

    Dimecres, 19 de novembre. Quart espai de l'Andorra a taula de la tardor. Entrevistem el xef del restaurant-brasserie La Bohème, de Grans Magatzems Pyrénées, Philippe Pereiro.

  • Sara & the city, amb Sara Canals

    Dimecres, 19 de novembre. Un nou Sara & the City, amb la Sara Canals, que ens parla de com és la vida nocturna a Nova York.

  • Obrim llibres, amb Anna Riberaygua

    Dimecres, 19 de novembre. Els suggeriments setmanals de llibres de l'Anna Riberaygua, la mestressa de la Llibreria La Puça.

  • El llenguatge de la llum, amb Pep Aguareles

    Dimecres, 19 de novembre. El Pep Aguareles comenta la importància de la intenció en la fotografia.

Facebook

Twitter