Comparteix:
L’Ara i Aquí engega la dinovena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir des d'aquesta nova temporada 6 hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats i col·laboradors. Fidels al nom del programa, estarem pendents de tot el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 7h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt de les 13h.
Pàgina de Facebook Perfil de Twitter E-mail: araiaqui@rtva.ad Telf: (+376) 873 777
Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí.
Direcció i presentació: Montse Grau
Redacció i locutor: Òscar Royo
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Thierry Morat i Ricard Porcuna
Fa algunes setmanes van saber que la directora de Grandvalira Nevasa havia decidit abandonar el càrrec per afrontar noves responsabilitats professionals fora del país. És precisament Núria Tarré, a pocs dies de la seva marxa, qui visita el Cafè de l'Ara i Aquí per fer balanç de la seva trajectòria de prop de tres anys i mig a la societat que gestiona el domini esquiable més gran dels Pirineus.El Cafè aixeca la persiana a les 9,30h i abans, com sempre, informació i serveis, des de les 8h en punt, amb l'ajut de la Montse Grau i el Cesc Sanjuàn, les connexions amb el Centre nacional del Trànsit, la previsió del temps, amb Lluís Miquel Pérez, i la repassada a les portades de la premsa. Entre 10h i 11h, ja a la segona meitat del programa, el Pla B de l'Òscar Royo, l'Apunt de la Viviana Besolí, i el darrer Andorra a taula, amb entrevista a un dels participants i el sorteig dels darrers dos menús de franc entre els oients. Tancarem amb les recomanacions de llibres de l'Anna Riberaygua i l'espai de Sociologia, amb Joan Micó, director del CRES. Arràn de l'estudi de la OMS, sobre el vincle entre el consum de carn processada i càncer, li demanarem, com es creen les alarmes socials? Com reacciona la societat davant informacions trascendents com l'esmentada?
Fa algunes setmanes van saber que la directora de Grandvalira Nevasa havia decidit abandonar el càrrec per afrontar noves responsabilitats professionals fora del país. És precisament Núria Tarré, a pocs dies de la seva marxa, qui visita el Cafè de l'Ara i Aquí per fer balanç de la seva trajectòria de prop de tres anys i mig a la societat que gestiona el domini esquiable més gran dels Pirineus
Cafè de l'Ara i Aquí amb Núria Tarré, directora sortint de Grandvalira Nevasa.
En el darrer espai Andorra a taula, de la novena edició de les jornades gastronòmiques de cuina andorrana, conversem amb el director i portaveu de la Unió hotelera, Òscar Julián.
A l'espai Advocats, comentem les novetats apuntades a la futura modificació del codi de relacions laborals amb Xavi López.
Cada dos dimecres, l'Anna Riberaygua arriba al programa carregada de llibres per recomanar.
L'espai de Sociologia, amb Joan Micó, director del CRES. Arràn de l'estudi de la OMS, sobre el vincle entre el consum de carn processada i càncer, li demanem, com es creen les alarmes socials? Com reacciona la societat davant informacions trascendents com l'esmentada?