Comparteix:
L’Ara i Aquí engega la dinovena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir des d'aquesta nova temporada 6 hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats i col·laboradors. Fidels al nom del programa, estarem pendents de tot el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 7h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt de les 13h.
Pàgina de Facebook Perfil de Twitter E-mail: araiaqui@rtva.ad Telf: (+376) 873 777
Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí.
Direcció i presentació: Montse Grau
Redacció i locutor: Òscar Royo
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Thierry Morat i Ricard Porcuna
El primer convidat de l'edició d'avui ha estat el president del grup parlamentari mixt i conseller general del Partit Socialdemòcrata, Pere López, que ha visitat el Cafè de l'Ara i Aquí. Un espai que arriba a dos quarts de 10h del matí, i que està precedit de l'ampli tram informatiu inicial i de serveis que engega a les 8h. Un bloc que compartim amb el Xavi Albert, en les informacions nacionals i internacionals, i el Cesc Sanjuàn, a la informació esportiva. Tenim també contacte amb el Centre nacional del Trànsit, amb la previsió del temps del Lluís Miquel Pérez, i fem una repassada als titulars més destacats de la premsa. A la tercera hora d'avui, la Viviana Besolí ens ha portat el seu Apunt d'actualitat. A l'En connexió, Marc Segalés, president de l'Associació de Professionals de la Comunicació d'Andorra, sobre el debat públic que se celebrarà aquesta nit (21h, sala d'actes del comú d'Escaldes-Engordany) al voltant de la llibertat d'expressió a Andorra. També s'emetrà en directe, via streaming, al web Andorra Difusió. La Kàtia Durich ha dedicat l'Àrea de salut a explicar aquelles novetats, tendències i línies de producció, etc, que la indústria va mostrar a la darrera edició d'Alimentaria, el Saló internacional de l'alimentació i les begudes, celebrat a Barcelona a finals d'abril. I hem tancat, abans de les 11h, escoltant versions del "If i should fall behind", de Bruce Springteen, al Covers de l'Òscar Royo. El Boss ha cedit puntualment els drets del tema per tal que pugui ser utilitzat a la Patum de Berga. Al tram final d'avui, destaquem l'espai la cuina del talent, amb la Núria Prenafeta, que avui ens ha explicat com podem aprimar-nos gràcies a l'entrenament mental que canvia els patrons metals propis. I hem tancat amb el Sara & the City, amb la Sara Canals.
El president del grup parlamentari mixt i conseller general del PS, Pere López, ha visitat avui el Cafè de l'Ara i Aquí.
Pere López, president del grup parlamentari mixt i conseller del Partit Socialdemòcrata, ha estat avui el convidat al Cafè.
En connexió amb Marc Segalés, president de l'Associació de Professionals de la Comunicació d'Andorra, sobre el debat públic que se celebrarà aquesta nit (21h, sala d'actes del comú d'Escaldes-Engordany) al voltant de la llibertat d'expressió a Andorra.
També s'emetrà en directe, via streaming, al web www.andorradifusió.ad.
La Kàtia Durich dedica l'Àrea de salut d'avui a explicar aquelles novetats, tendències i línies de producció, etc, que la indústria va mostrar a la darrera edició d'Alimentaria, el Saló internacional de l'alimentació i les begudes, celebrat a Barcelona a finals d'abril.
"If i should fall behind", de Bruce Springteen, avui a l'espai de versions de l'Òscar Royo, el Covers. El Boss ha cedit puntualment els drets del tema per tal que pugui ser utilitzat a la Patum de Berga.
Sabieu que existeix l'entrenament mental per aprimar-se? Doncs es pot fer redissenyant patrons mentals i fent fàcil el que sembla difícil. Ens ho ha explicat la Núria Prenafeta, a l'espai de La cuina del talent.
La Sara Canals, al Sara & the City, comparteix les seves sensacions al final del seu postgrau en Relacions internacionals a la NYU, i ens explica la seva experiència a Nacions Unides, durant la cimera de ratificació del COP21.