Comparteix:
L’Ara i Aquí engega la dinovena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir des d'aquesta nova temporada 6 hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats i col·laboradors. Fidels al nom del programa, estarem pendents de tot el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 7h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt de les 13h.
Pàgina de Facebook Perfil de Twitter E-mail: araiaqui@rtva.ad Telf: (+376) 873 777
Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí.
Direcció i presentació: Montse Grau
Redacció i locutor: Òscar Royo
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Thierry Morat i Ricard Porcuna
La subsíndica general, Mònica Bonell, ens ha acompanyat durant el Cafè que hem obert a partir de les 9,30h del matí. Amb ella hem repassat temes destacats en clau parlamentària, un cop superada la metat de la legislatura. Abans, informació i serveis des de les 8h en punt, amb l'ajut del Xavier Albert i el David Domingo, els contactes amb el Centre Nacional del trànsit, el meteoròleg, Lluís Miquel Pérez, l'Infoneu, en connexió amb Grandvalira, Vallnord i Naturlàndia, i la repassada a les portades de la premsa. La Viviana Besolí ens ha explicat al seu Apunt d'actualitat el resultat de l'elecció dels millors restaurants del món que es va fer ahir a Melbourne i que va coronar l'Eleven Madison Park, de Nova York, com a número 1. La Marta Pons, a l'Àrea de salut dedicada a dietètica i nutrició, ens ha donat claus per poder inculcar bons hàbits alimentaris als petits de la casa. I abans de les 11h, hem comentat amb el Josep Tomàs la perspectiva meteorològica fins el cap de setmana. A la darrera hora, al 'De viatge', amb Viatges Pyrénées, la seva directora, l'Imma Codina, ens ha fet donar una volta radiofònica per diverses illes de l'ïndic, com Zanzíbar, Mauricio i les Scheychelles. Ho hem fet amb l'ajut d'Ismael Torres, de TUI Spain. En els minuts final, una nova i brillant màsterclass de la Jonaina Salvador, al 'Toi, Toi, Toi', en aquest cas sobre l'orígen de les obres de cant i la gènesi de l'òpera.
La subsíndica general, Mònica Bonell, ens ha acompanyat durant el Cafè que hem obert a partir de les 9,30h del matí. Amb ella hem repassat aspectes destacats en clau parlamentària, un cop superada la metat de la legislatura.
Cafè amb la subsíndica general, Mònica Bonell.
La Viviana Besolí ens ha explicat al seu Apunt d'actualitat el resultat de l'elecció dels millors restaurants del món que es va fer ahir a Melbourne i que va coronar l'Eleven Madison Park, de Nova York, de Daniel Humm, com a número 1.
La Marta Pons, a l'Àrea de salut dedicada a dietètica i nutrició, ens ha donat claus per poder inculcar bons hàbits alimentaris als petits de la casa.
Abans de les 11h, hem comentat amb el Josep Tomàs la perspectiva meteorològica fins el cap de setmana
Al 'De viatge', amb Viatges Pyrénées, la seva directora, l'Imma Codina, ens ha fet donar una volta radiofònica per diverses illes de l'ïndic, com Zanzíbar, Mauricio i les Seychelles. Ho hem fet amb l'ajut d'Ismael Torres, de TUI Spain.
En els minuts final, una nova i brillant màsterclass de la Jonaina Salvador, al 'Toi, Toi, Toi', en aquest cas sobre l'orígen de les obres de cant i la gènesi de l'òpera.