Comparteix:
L’Ara i Aquí engega la dinovena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir des d'aquesta nova temporada 6 hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats i col·laboradors. Fidels al nom del programa, estarem pendents de tot el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 7h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt de les 13h.
Pàgina de Facebook Perfil de Twitter E-mail: araiaqui@rtva.ad Telf: (+376) 873 777
Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí.
Direcció i presentació: Montse Grau
Redacció i locutor: Òscar Royo
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Thierry Morat i Ricard Porcuna
El president de l’Associació d'Hotelers i Comerciants d'Ordino (AHCO), Joan Núñez, i un dels xefs convidats a les jornades Marc Mora destaquen la problemàtica que hi ha al sector en trobar personal qualificat. Tant Núñez com Coma puntualitzen que l'estacionalitat no els permet tenir regularitat i costa molt trobar personal seriós. Les jornades gastronòmiques es desenvoluparan del 24 de juny al 24 de juliol amb l'objectiu d'incentivar el sector i potenciar la cuina del país.
El president de l’Associació d'Hotelers i Comerciants d'Ordino (AHCO), Joan Núñez, i un dels xefs convidats a les jornades Marc Mora destaquen la problemàtica que hi ha al sector en trobar personal qualificat. Tant Núñez com Coma puntualitzen que l'estacionalitat no els permet tenir regularitat i costa molt trobar personal seriós. Les jornades gastronòmiques es desenvoluparan del 24 de juny al 24 de juliol amb l'objectiu d'incentivar el sector i potenciar la cuina del país.
Les receptes d'art de la Ruth Casabella vénen protagonitzades per Alexandre el Gran, definit com a gran conqueridor. Molts el qualifiquen d'heroi i gran negociador. La Ruth ens explica el perquè i ens desvelarà on podrien trobar-se les seves restes. Una secció, la d'avui, amb homenatge final.
Les altes temperatures seran les protagonistes durant les pròximes hores i dies. Tot i això la pluja també tindrà acte de presència. I atenció que avui, per si no ho sabíeu, s'ha viscut un eclipsi solar.
Avui marxem cap al nord d'Espanya. Avui viatgem cap a Galícia on descobrirem destinacions desconegudes i coses a fer gràcies a la Maria Luisa Ferreirós i un convidat inesperat.
L'Sparatan Race Andorra ja compta amb 3.300 inscrits. Més del 50% espanyols i un 30% de francesos. Tot ells es donen cita aquest cap de setmana a Encamp per disputar una de les modalitats competitives. En parlem amb el director de la cursa, Ángel Sanz.
No és exactament un divendres "13" però gairebé. Jon Rham i la covid, Carlos Sainz a 500 metres del mundial el 1998, Cañizares i el perfum del mundial 2002, Felipe Massa celebrant el títol abans d'hora i d'altres que en atletisme o en ciclisme s'han vist superats a la Foto Finish quan ho tenien tot fet. El Jaume Tomàs ens pregunta avui:Existeix la mala sort?